Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nácizmus

Jobbik-tempó: Szilágyi és Jakab nem engedett rákérdezni a párt náci valóságára | VIDEÓ

Jobbik-tempó: Szilágyi és Jakab nem engedett rákérdezni a párt náci valóságára | VIDEÓ

Szilágyi György és Jakab Péter (plusz biztonsági emberek) vállvetve küzdöttek azért, hogy a senki meg ne tudja az igazságot a Jobbik vezetőinek nyilvánosságra került legfrissebb botrányos videóiról a főváros XVII. kerületének Fő terén megtartott utcafórumokon.

Nem csak itthon kokettál az ellenzék az antiszemitizmussal

Új trend van kibontakozóban, amely nagyon úgy tûnik, hogy nemzetközi volumenû. Ez pedig nem más, mint a baloldal és a nácizmus egymásra találása, amelyet nemcsak hazánkban, de Nagy-Britanniában is megfigyelhetünk.

Így semmisült meg apránként Karácsony a Jobbik mosdatása közben

Karácsony Gergely húsz percen keresztül próbálta mosdatni a náci Jobbikot a Hír TV-n. Az ellenzék halványan pislákoló reménysugara saját magát hozta zavarba válaszaival. Összeszedtük nektek a legjobb részeket!

Heller Ágnes elég súlyos náci szövegeket tol

A baloldali Vénusz szerint Orbán faji alapon kormányoz, mert csak a magyarokhoz szól. Ettõl a perctõl kezdve nyugodtan tegyünk egyenlõségjelet Heller Ágnes baloldali filozófiája és Hitler nemzeti szocializmusa közé. Mindkettõ a faji hovatartozásról elmélkedik, valamint mindkettõ kacérkodott a szélsõjobbal.

Egy Egerben élõ angol anyanyelvû tanár szerint óriási hiba Magyarországot és Lengyelországot lefasisztázni

Will Collins azt írja: azok, akik magyar, lengyel fasizmussal és nácizmussal fenyegetik Európát, hatalmas hibát követnek el.

Nácizmust kiáltott a DK a "munka, család, haza" hármasa miatt

Gyurcsány szélsõbaloldali szektája ismét felpattant a hülyerollerre.

Lesz újra nácizmus

A Nyugat 70 éve retteg a nácizmushoz hasonló rendszer újraéledésétõl. A migráció megjelenésével a rettegés pánikká fokozódott. A nácizmus minden rémségét újrateremtõ eszmék itt vannak a nyakunkon, de egész máshonnan támadnak, mint a nyugati rettegõk gondolják, és éppen õk segítik elõ terjedésüket.

Phenjan szerint Trump politikája a XXI. századi nácizmus

Észak-Korea Adolf Hitlerhez hasonlította az Egyesült Államok elnökét, Donald Trumpot.

Íme egy liberális, aki szerint a nemzeti ünnep nettó nácizmus

Egy svéd újságírónõ, bizonyos Kristina Lindquist meghökkentõ mondatokat produkált: szerinte ugyanis Svédország annyira idegengyûlölõ, hogy az ország nemzeti ünnepét sem lenne szabad megtartani, a "nacionalizmust pedig ki kellene irtani."

Vissza az oldal tetejére