Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: munkavállalás

Európa éllovasai vagyunk a foglalkoztatás bővítésében

Több mint 1,1 százalékkal nőtt az utolsó negyedévben a hazai munkahelyeken foglalkoztatottak száma, amivel Európa éllovasai vagyunk.

Brexit – Az új bevándorlási szabályozás az embert nézi, nem az útlevelet

A brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után tervezett új bevándorlási szabályozás az embert helyezi előtérbe, nem az útlevelet – mondta hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök.

Összeegyeztethetõ a családalapítás és a munkavállalás

A kormány 2010 óta következetes, a családokat segítõ támogatási rendszer megalkotása mellett számos intézkedést hozott annak érdekében, hogy a lakosság életkörülményeiben a stabilitást a munka és az azzal megkeresett bér jelentse. Ennek köszönhetõen mára Magyarországon az egyik legalacsonyabb a munkanélküliségi ráta az uniós tagállamok közül. A nõket számos intézkedés segíti a gyermekvállalásról szóló döntésükben, sõt a kisgyermekesek kiemelt támogatásban részesülnek munkavállalásuk után is.

Már 100 ezer fiatal jutott munkához

Átlépte a 100 ezret az Ifjúsági Garancia Programban részt vevõ fiatalok száma, a program nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a fiatalok munkanélkülisége harmadára csökkent 2010 óta.

Jobb itthon: rohamosan csökkent a kivándorolni akarók száma

Sokkal kevesebben akarnak Magyarországról elvándorolni, hogy külföldön dolgozzanak, mint négy évvel ezelõtt - derült ki a Boston Consulting Group és a Profession.hu kutatásából.

Szomorkodhat az ellenzék: még sincs annyi kivándorló, mint szerették volna

Pedig a kampányban még milliós számok röpködtek a levegõben, de a vágyvezérelt újságírást ezúttal sem igazolta a valóság.

Trump eddigi mérlege: 6 hónap, 1 millió új munkahely

Donald Trump elnökségének hat hónapja alatt egymillió új munkahelyet hoztak létre - írták amerikai médiumok a munkaügyi minisztérium jelentése alapján.

Ez az évszázad bukása: a német cégek szerint a "menekültek" még nem képesek dolgozni

A német nagyvállalatok eddig összesen 63 migránst alkalmaztak, pedig több mint egymillióan érkeztek az országba. Merkel kiborult és magyarázatot követel.

A britek nem küldenék haza a külföldi EU-állampolgárokat

A brit választók nagy többségének egyáltalán nincs kifogása az ellen, hogy a Nagy-Britanniában élõ külföldi EU-állampolgárok az országban maradjanak, miután megszûnik a brit EU-tagság.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére