Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: moodys

Stabil az államadós-osztályzatunk a Fitch és a Standard & Poor's szerint

Változatlan stabil kilátással megerősítette pénteken Magyarország államadós-osztályzatát a Fitch Ratings és a Standard & Poor's.

Fitch Ratings: 2021-ben 5,4 százalékos GDP-növekedés lesz a magyar gazdaságban

Fitch Ratings: 2021-ben 5,4 százalékos GDP-növekedés lesz a magyar gazdaságban

A tágabb értelemben vett közép- és kelet-európai térség gazdaságait is komolyan megterheli az idén a koronavírus-járvány, a régióban azonban az év második felétől már fellendülés, jövőre lendületes növekedés várható – áll a Fitch Ratings pénteken Londonban ismertetett átfogó előrejelzésében.

Londoni elemzők szerint tavaly 5 százalékos gazdasági növekedés volt hazánkban

Londoni elemzők szerint tavaly 5 százalékos gazdasági növekedés volt hazánkban

Szaggathatják magukon a szürke kardigánt a baloldali közgazdászok. Londoni pénzügyi elemzők szerint ugyanis a legutóbbi aktivitási adatok arra vallanak, hogy a magyar gazdaság növekedése tavaly elérhette az 5 százalékot, és bár 2020-ban ehhez képest másfél százalékpont körüli lassulás várható, az idei ütem is a magyar gazdaság hosszú távú növekedési potenciálja felett marad.

A Moody's szerint a következő két évben is robusztus növekedés várható a magyar gazdaságban

Magyarországon 2014 óta folyamatos és erőteljes a gazdasági növekedés, és a következő két évben is várhatóan robusztus ütemű marad – áll a Moody's Investors Service kedden Londonban ismertetett éves adósprofil-jelentésében.

Mégsem vizsgálta Magyarország adósosztályzatát a Moody's

Nem vizsgálta Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő a péntekre kitűzött időpontban, így nem jelentett be módosítást sem a „Baa3” szintű osztályzatra.

Ma vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Moody's

Ma vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service. Ezzel befejeződik Magyarország idei hitelminősítői felülvizsgálati sorozata.

Pénteken vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Moody's

A nemzetközi hitelminősítő 2019-re összeállított menetrendjében Magyarország először kerül sorra.

A brüsszeli össztûz ellenére, a Moody's szerint is jól áll a lengyel gazdaság

A vártnál nagyobb gazdasági növekedési ütem és a stabil pénzügyek kedvezõ hatással vannak Lengyelország szuverén besorolására - áll a Moody's Investor Service legfrissebb jelentésében.

Moody's: Budapest is felminõsítést kapott

A magyar államadós-osztályzathoz hasonlóan, a Budapestre külön megállapított adósbesorolást is felminõsítette a Moody's pénzügyi szolgáltató csoport európai regionális és városi önkormányzatokra szakosodott hitelminõsítõ részlege, a Moody's Public Sector Europe (MPSE).

Felminõsítette Magyarországot a Moody's

Visszaemelte a befektetési ajánlású kategóriába a magyar államadós-besorolást a Moody's Investors Service. Két másik nagy Wall Street-i hitelminõsítõ cég, a Fitch Ratings és a Standard & Poors már felminõsítette Magyarországot az elmúlt pár hónapban, így most már egyáltalán nem vagyunk bóvli.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére