Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: miniszterelnökség

A Hungary Helps Program eddig félmillió embernek segítette a szülőföldön maradását

A Hungary Helps Program az elmúlt négy évben félmillió embernek segítette a szülőföldön maradását – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Karácsony Gergely nem támogatja a helyreállítási tervet

A kormány Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervét az egész ország érdekeire és az uniós szabályokra figyelemmel dolgozta ki, a főváros vezetése a helyreállítási terv társadalmi egyeztetési folyamatába csak a terv leadását megelőző hetekben igyekezett bekapcsolódni – írta a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára a főpolgármesternek keddi nyílt levelében.

Újabb szakmai csoport célzott tesztelése kezdődik meg hétfőn

A területi közigazgatásban dolgozók koronavírus-tesztelésével folytatódik hétfőtől az országos célzott csoportos tesztelés, amelyben felhasználják a bölcsődék, óvodák, nevelési és oktatási intézmények és szociális otthonok kéthetes tesztelése során szerzett tapasztalatokat – közölte a Miniszterelnökség szombaton.

Hamarabb kapják meg az idősek a nyugdíjat decemberben

Decemberben korábban, jövő szombat előtt érkeznek az érintettekhez a nyugdíjszerű ellátások és a nyugdíj – közölte a Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-vel.

Gulyás Gergely: A szabályokat be kell tartani, és be kell tartatni

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott szabályokat be kell tartani, és be kell tartatni, így a vírus terjedése lassítható – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány szerdai ülése után tartott sajtótájékoztatóján.

A főpolgármester 3 milliárdot kér, a kormány 60 milliárdos támogatást ajánl

A kormány továbbra is javasolja, hogy a budapesti városvezetés éljen a kormányzati segítséggel, és közösen tegyék lehetővé, hogy a 60 milliárd forintos megtakarításból 10 milliárd forintot a fővárosi önkormányzat 50 vadonatúj, környezetbarát trolibusz beszerzésére fordítson – írta a Miniszterelnökség csütörtökön.

Hatalmas maflásba szaladt bele Jakab Péter a parlamentben (ma is...)

Hatalmas maflásba szaladt bele Jakab Péter a parlamentben (ma is...)

A teljes mészárosozós, tiborczozós, munkanélkülizős mantráját végigfújta Jakab Péter Ballik-elnök a parlament mai plenáris ülésén, ahol aztán akkora horgot vitt be neki Orbán Balázs államtitkár, hogy Jakab alighanem azóta is csillagokat lát. Vélhetően vörösöket – ha abból indulunk ki, kik a legújabb szövetségesei...

Unokájára vigyázott Orbán Viktor

71. Unokamegőrző. Hamarosan nyitnak az óvodák – írta Orbán Viktor miniszterelnök, aki a Karmelita kolostorban vigyázott az unokájára.

Szükség van az összefogásra

A Fidesz frakcióvezetője és a Miniszterelnökséget vezető miniszter arra kérte az ellenzéket, hogy a koronavírus-járvány leküzdésének ügyében fogjanak össze a kormánypártokkal.

Vissza az oldal tetejére