Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: mi5

Az MI5 főnöke szerint a tálib hatalomátvétel növelheti a brit terrorveszélyt

A brit elhárítás (MI5) vezetője szerint a tálibok hatalomátvétele Afganisztánban növelheti a nagy-britanniai terrorcselekmények kockázatát.

Kilenc terrortámadás következhetett volna be Nagy-Britanniában

Az elmúlt egy évben kilenc terrortámadási terv végrehajtását sikerült meghiúsítani Nagy-Britanniában - közölte kedden a brit kormánnyal a belsõ elhárítás (MI5) vezetõje.

A négy idei terrortámadás ellenére sem vonják felelõsségre a brit szolgálatokat

Nagyon úgy tûnik, országos botrány kerekedik Nagy-Britanniában, mivel a belföldön operáló titkosszolgálatok (MI5) karöltve a rendõrséggel, szándékosan kizárták a nyilvánosságot abból a belsõ vizsgálatból, mely az idei, négy szigetországi terrortámadás elõzményét és következményét vizsgálja.

Egyre nehezebb a terrorelhárítók dolga Nagy-Britanniában

Nagy-Britannia "többdimenziós", egyre gyorsabb ütemben átalakuló és mind nehezebben felderíthetõ terrorveszéllyel kénytelen szembenézni - jelentette ki a brit elhárítás (MI5) vezetõje.

Önvizsgálatot tart a brit elhárítás

Megvizsgálja a brit elhárítás (MI5) azokat a jelentéseket, melyek szerint a múlt hétfõi manchesteri öngyilkos robbantásos merénylet elkövetõjének radikális nézeteire korábban többen is felhívták a hatóságok figyelmét.

A brit titkosszolgálat fõigazgatója szerint további terrorcselekmények várhatóak Nagy-Britanniában

Exkluzív interjút adott a The Guardiannek Andrew Parker. Az MI5 elsõ embere ezzel fontos hagyományt rúgott fel: a brit titkosszolgálat fennállásának 107 éve alatt egyetlen fõigazgató sem tett még ilyet. Parker célja, hogy a nyilvánosság minél több információval rendelkezzen és ennek megfelelõen minél többen értsék meg mit és miért tesz az MI5.

ISIS szimpatizánst akart beszervezni a brit titkosszolgálat

Egy férfit börtönre ítélt egy titkos brit katonai bíróság, mert nem volt hajlandó a brit titkosszolgálat, az MI5 informátoraként dolgozni. A férfi azt tervezte, hogy csatlakozik az Iszlám Államhoz.

Kémek, kémek, kémek mindenhol

Kémügyileg két fontos változás is történt az elmúlt fél évben.

Álláshirdetés: anyákat keres a brit titkosszolgálat, "kém" pozícióra

Nagy-Britannia hírszerzõ szolgálatai középkorú nõket és anyákat keresnek, akik felveszik a harcot a terrorizmussal. Keresettek a kémelhárítók is. Most jó brit anyukának lenni.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére