Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: mars téri piac

Újabb bűncselekmény árnyéka vetül a szegedi városházára

Újabb bűncselekmény árnyéka vetül a szegedi városházára

A parkoló ügyében hűtlen kezelés miatt született elsőfokú ítélet után újabb súlyos bűncselekmény árnyéka vetül a szegedi városházára – jelentette ki a Fidesz szegedi alelnöke csütörtökön a csongrádi megyeszékhelyen.

Bilincsek kattanhatnak a szegedi városházán

Bilincsek kattanhatnak a szegedi városházán

A szegedma.hu információi szerint komoly fordulat történt a Mars téri piac ügyében. A SzegedMa magas rangú ügyészségi forrásokból úgy értesült, egy új jogi szakvélemény és állásfoglalás alapján leporolhatják az ügyet és akár bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt fenyegetheti eljárás a szegedi városvezetőket: Nagy Sándor alpolgármestert, és a már visszavonult főjegyzőt, Mózes Ervint.

Megoldás születhet a szegedi Mars tér-ügyben

A máig parázsló Mars téri piac ügyével kapcsolatban dr. Pataricza Márk ügyvédet, a károsultak képviselõjét kérdeztük. "A történetben fõként emberi kérdések rejtõznek" - mondja a jogi képviselõ, aki arról is beszélt, hogy nemrégiben levelet írt Lázár János miniszterelnökséget vezetõ miniszternek. Így felmerül a kérdés: ismét a kormány oldhatja meg a problémát a szegedi városvezetés helyett?

Egyre biztosabb, hogy Botka nem ússza meg szárazon

Újraindul a nyomozás a szegedi Mars téri piac ledózerolt ingatlanjai ügyében. Ez azt jelenti, hogy új, releváns tények alapján ismét eljárás indult Botka László legnagyobb rémtettével kapcsolatban, a szoci városvezetõre pedig kemény hónapok várnak.

Bemutatjuk Botka korrupt kettõs mércéjét

Már többször hírt adtunk Botka László szegedi polgármester leghírhedtebb beruházásáról, a Mars tér piac jogellenesen lebontott felépítményeirõl és a 2009-2010-es, uniós alapból finanszírozott piaci építkezés botrányos elemeirõl. Mivel az ügy már a brüsszeli OLAF (csalás elleni hivatal), a Nemzeti Nyomozó Iroda, valamint a Központi Nyomozó Fõügyészség asztalán van 600 milliós értékû csalás, hivatali visszaélés és egyéb bûncselekmények gyanújával, az ügyben újabb pikáns részletek kerültek nyilvánosságra.

Botka 8 éve követte el legnagyobb rémtettét

2009. november 29-én történt a Mars téri piaci dózer, ami mára a féktelen szocialista rombolás jelképévé vált Szegeden.

Így csalnak Botkáék

A Botka László-féle városvezetés által ledózeroltatott Mars téri piac és az ingyenesen osztogatott parkolóbérletek esetében is felmerülhet a rendõri vezetõk büntetõjogi felelõssége.

Szabó Bálint: "Egy év múlva ilyenkor már nem Botka Lászlónak fogják hívni Szeged polgármesterét"

Interjút készítettünk Szabó Bálint jogásszal, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetõjével, aki hétrõl hétre megszorongatja Botka Lászlót, számon kérve rajta korrupciós botrányait. A szegedi jogvédõ szerint elképzelhetõ, hogy jövõ ilyenkor már nem Botka lesz Szeged polgármestere, tehát még a 2019-es önkormányzati választások elõtt távozik székébõl.

Botka megpróbálta átverni az uniót, mégis Szeged fizethet érte

A csalás és hivatali visszaélés mellett már hûtlen kezelés miatt is nyomoznak a szegedi Mars téri piacberuházással összefüggésben - tudatta az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) csütörtökön. Mivel Botka László már nem tud hová menekülni, ezért köpködve "aljas hazugságról" beszél. Na de mi az igazság?

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére