Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: manipuláció

A rémhírek aranykora

A rémhírek aranykora

Nem véletlenül hazudnak. Számukra a hamis információ a termék, amellyel nem tájékoztatni, hanem manipulálni akarnak. 

Kurva erõs kép

Pedig milyen jó ötletnek gondolták! Drámai állapotban a magyar ellenzék.

"Aki a kormányt támogatja, az ostoba" - így tanítanak a BTK-n

Egy újabb egyetemi #metoo-akta az ELTE-rõl.

889

Újabb Soros-szervezet, az Avaaz is nyíltan beavatkozik a magyar választási kampányba

Korábban már szóltak arról a hírek, az Avaaz is a magyarországi választás befolyásolására készül. Mostantól ez nem feltételezés, hanem tény. A Facebook Messengert mától elárasztották azok a hirdetések, melyek Orbán elleni összefogásra és szavazásra szólítanak fel. Mutatjuk ezeket.

Nagybetûkkel késes magyarozik az Index, miközben a bevándorlást ajnározza

Pánik van az Indexnél. A szerdai iszonyatos pofára esés után - lehazugozták Lázárt, majd este késelés volt Bécsben, ahol afgán forgatta a kést csecsenbe - kármentésben van az Index. Most azt a pár napos hírt hozzák nagybetûkkel a címlapon, hogy egy magyar nõ féltékenységében késelni akart Bécsben. A szerda esti, 4 valódi áldozatot követelõ késelésrõl csendesebben írnak, kisebb betûkkel. Az nem olyan fontos.

Die Zeit: hazudott a német sajtó a migránsválságról

Valóra vált a liberálisok rémálma, rés keletkezett a pajzson: egy tudományos kutatás szerint elfogultan tudósított az úgynevezett fõsodratú sajtó Németországban a menekültválságról és hozzájárult a társadalom megosztottságához.

Horváth Zsófia: "A PC egy saját maga farkába harapó kígyó"

Rendhagyó beszélgetés a Mindset Pszichológia fiatal szakújságírójával, Horváth Zsófiával a PC-radikalizmusról és az elfelejtett középrõl, Trump gyõzelmérõl és a szókimondás erejérõl, a politikai manipulációról és az énvédõ mechanizmusokról és arról, hogy vajon mi van akkor, ha "a liberálisok elülsõ cinguláris kérge fejlettebb, mint a konzervatívoké"

Molnár Attila Károly: "Az értelmiségi, az egy baloldali mûfaj"

Rendhagyó beszélgetés Molnár Attila Károly eszmetörténésszel a konzervatívokról és az értelmiségiekrõl, az egyetemrõl és a konzervatív értelmiségiekrõl, az életrõl és az elvekrõl, az internetrõl és a szabadságról, meg arról, hogy "egyáltalán nem vad feltételezés, hogy Merkel kantiánus".

Vissza az oldal tetejére