Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: leszbikusok

Százezrek tiltakoztak Párizsban a törvény ellen, mely lehetővé teszi a leszbikus párok és az egyedülálló anyák mesterséges megtermékenyítését

Százezrek tiltakoztak Párizsban a törvény ellen, mely lehetővé teszi a leszbikus párok és az egyedülálló anyák mesterséges megtermékenyítését

A tüntetés jelszava: „Liberté, Égalité, PATERnité”, vagyis „Szabadság, Egyenlőség, APAság”. A törvény – melyet a lakosság 61 százaléka ellenez – évente 100-150 ezer nő előtt nyitná meg a lehetőséget arra, hogy apa nélkül vállaljon gyereket.

Leszbikus nő nem lehet rabszolga

Leszbikus nő nem lehet rabszolga

Ne fogadjuk el az őrültséget, mert egy nap arra ébredünk, hogy nem maradt semmink, és sérült, korlátolt, ostoba emberek akarata szerint működik a világunk.

Meleg, indián, muszlim, nõ, szomáliai, palesztin, leszbikus: csúcsra járatja az identitáspolitikai elmebajt a liberális média

A demokraták ugyan megszerezték a többséget a képviselõházban, ám a nagy áttörés nem sikerült. A szenátusban pedig a republikánusok hódítottak el helyeket a demokratáktól.

Kitört a háború a pride-osok között

Sejthetõ volt, hogy bekövetkezik. Mégis sokan hittek abban, hogy elkerülhetõ a háború.

Ha mindenki "fekete leszbikus" lesz, hová tûnnek majd a heteró fehérek a filmvásznakról?

Miközben a nyugati, liberális politikai elit az elfogadás jegyében a legkirekesztõbb vallási és politikai értékrenddel megáldott tömegek vég nélküli befogadásáról papol, addig ugyanezen progresszív irányvonal mentén bármit megtesz, hogy a saját kultúrájából kigyomláljon mindent, ami éppen nem illeszkedik az általa önkényesen meghatározott politikai korrektség kasztrendszerébe.

Feleségül vette barátnõjét Merkel leszbikus minisztere

Nõvel kötött házasságot Barbara Hendricks német környezetvédelmi miniszternõ.

Ausztráliában férfiadót vezettek be egy genderérzékeny leszbikus kávézóban

Melbourne egyik leszbikus kávézójában a férfiaknak 18 százalékkal drágábban szolgálnak fel mindent, arra a férfiak és nõk között állítólag meglevõ gender gapre hivatkozva, miszerint a nõk úgymond ennyivel keresnek általában kevesebbet a férfiaknál. A sajtóhírekbõl azonban az nem derül ki, hogy hogyan lehet törvényes a nemi identitás alapján történõ ilyen diszkrimináció a vendéglátásban, ráadásul úgy, hogy mindezt a diszkrimináció elleni lépésként tüntetik fel.

A nap kérdése

Nem tudunk, nem akarunk és egyelõre nem is merünk állást foglalni ebben a kérdésben, de a Facebookon kialakult óriási vita alapján úgy tûnik, a liberálisok körében jelenleg ez a legmeghatározóbb törésvonal.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére