Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lejáratás

Undorító módon próbálta lejáratni az egészségügyet a Gyurcsány-szimpatizáns vlogger

Undorító módon próbálta lejáratni az egészségügyet a Gyurcsány-szimpatizáns vlogger

Arról az Osváth Zsoltról van szó, aki Zshow time címmel készít beszélgetős műsorokat a YouTube-on. A Való Világgal felkapaszkodó vlogger egyébként nem is olyan rég még Gyurcsány Ferenccel ült egy kanapén.

„Bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok”

„Bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok”

Bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok – hangsúlyozta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke Facebookra feltöltött videójában.

Pócs János újra győzni fog

Pócs János újra győzni fog

Ha valaki majd úgy ötven év múltán szeretné feltárni, hogy 2019-ben milyen eszközökkel harcolt a többször laposra vert, impotens és szuperhiteltelen ellenzék Magyarországon, elég ha rápillant az újabb Pócs-ügyre, és pontosan megérti a teljes ügymenetet.

A fake news gyártó riporteréről hírhedt Spiegel Orbán Viktort támadja

A német média szellemi mélyrepülése egy újabb állomáshoz érkezett. A Spiegel Orbán Viktort "szélsõjobboldali összeesküvés-elméletek" terjesztésével vádolja, mert a magyar kormányfõ fel meri hívni a figyelmet Brüsszel migránspárti politikájának veszélyeire. A dolog pikantériája, hogy pont az a Spiegel kéri számon a miniszterelnököt, melynek sztárriportere nemrég azzal bukott le, hogy cikkeibõl egy szó sem igaz.

Lejáratási-ügy: a legenyhébb büntetést kaphatja Dezsõ András

Mint ismert, Dezsõ Andrásnak, az Index.hu "újságírójának" egy lejáratócikk miatt bíróság elõtt kell felelnie. Dezsõ ugyanis csak úgy tudta lejáratni áldozatát, ha hírhamisítást és bûncselekményt követ el. Úgy tûnik, hogy ezt tudatosan bevállalta. Ennek ellenére a bíróság úgy ítélte meg, hogy a legenyhébb büntetést adná az újságírónak. Eközben lapunk kiderítette, hogy ugyanebben az ügyben szintén hírhamisítást követett el a 24.hu újságírója, Spirk József. Egy szervezett, több médiumot magába foglaló lejáratógépezetet láthatunk mûködés közben.

Ismét hazudott a HVG

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belõle.

Gyurcsány pártja kiáll a lejárató cikket író, visszaéléssel vádolt indexes újságíró mellett

Valószínûleg az indexes újságíró sem tudta, mi hiányzik még, hogy igazán rossz napja legyen. És akkor kiállt mellette Gyurcsány Ferenc és pártja.

Vádat emelt az ügyészség az Index.hu újságírója ellen

Az Index.hu hírportál újságírója egy ügyben olyan súlyos szakmai hibákat vétett, hogy egy feljelentés nyomán büntetõeljárást indít ellene az ügyészség. Az Index.hu újságírója olyan személyes adatokat hozott nyilvánosságra, amelyek törvényi védelem alá esnek. Az adatok nyilvánosságra hozására azért lehetett szüksége az újságírónak, hogy ezzel lejárassa áldozatát.

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

Folytatódik Trump fõbírójelöltjének állítólagos zaklatási botránya. Brett Kavanaugh vádlója feltételeket szab a szenátusi meghallgatásához, közben pedig újabb részletek derültek ki az ügyrõl.

Április 12-én indul a támadás Magyarország ellen Brüsszelbõl

Az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi bizottsága (LIBE) április 12-i ülésén tartja az elsõ vitát Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselõ a jogállamiság magyarországi helyzetérõl szóló különjelentésérõl, amelynek szeptemberi megszavazása esetén a testület kezdeményezheti az uniós alapszerzõdés hetes cikke szerinti eljárás megindítását - közölte az uniós parlament sajtóosztálya kedden.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére