Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lázadók

Gyurcsány most a „LÁZADÓKÉVAL” veri a csalánt

Gyurcsány most a „LÁZADÓKÉVAL” veri a csalánt

Ismerősöm, aki nagyon szereti Gyurcsányt, rendszeresen szóvá teszi, hogy miért foglalkozom annyit vele, jobb dolgom is lehetne.

Sokkoló: fegyverrel hívja harcba a jobboldaliakat a „Black Panther”

Sokkoló: fegyverrel hívja harcba a jobboldaliakat a „Black Panther”

A fegyveres lázadókból álló Black Panther háborúra buzdította a szélsőjobboldaliakat, miközben mindenkit megfélemlítve talpig felfegyverkezve vonultak végig Stone Mountain utcáin.

A tartomány, amit betegesen gyûlölnek a német haladók

Bajorország egy olyan különös eset Németországban, amely egy nagy frankfurti napilapnál ellenszenvet, míg a hamburgi szerkesztõségi szobákban beteges gyûlölködést vált ki. De mégis minek köszönhetõ a "reakciós" bajorok sikere?

Egy nappal közelebb a szír polgárháború vége: kulcsfontosságú helyen adták meg magukat a lázadók

Hosszú és fáradságos offenzíva után szombaton sikerült a szír kormányerõknek térdre kényszerítenie az iszlamista lázadókat Dara városában.

Döbbenetes: a szíriai lázadóknál negyven tonna vegyi fegyver volt

Az orosz védelmi minisztérium szerdán jelentette be, hogy a szíriai lázadók által visszafoglalt területeken rengeteg vegyi fegyvert találtak.

Prémiumot kínál Duterte azoknak, akik kommunistákat végeznek ki

A Fülöp-szigetek elnöke, Rodrigo Duterte úgy szeretne országa katonai kiadásain faragni, hogy bebörtönzés helyett tûzparancsot hirdetett a kommunista gerillák ellen.

A szíriai kormányerõk szép sorban foglalják vissza a területeiket

Vasárnap a helyi televízió szerint a kormányerõk áttörték a felkelõk állásait egy katonai bázisnál a fõváros, Damaszkusz keleti negyedében.

Oroszország üdvözölte Trumpék kitûnõ döntését

Örömmel üdvözölte, és régóta várt, nagyszerû hírnek nevezte csütörtökön Konsztantyin Koszacsov, az orosz parlamenti felsõház külügyi bizottságának elnöke, hogy az Egyesült Államok beszünteti Szíriában a damaszkuszi kormányzat ellen harcoló lázadók támogatását.

Megjött az amerikaiak esze: nem támogatják tovább a szíriai dzsihád-lázadókat

A The Washington Post információ szerint a Központi Hírszerzõ Ügynökség, azaz a CIA beszünteti a Bassár el-Asszád szíriai elnök kormányzata ellen lázadó fegyveres csoportok támogatását.

Vissza az oldal tetejére