Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: las vegas

A USPS csalja el a választást Bidennek

A USPS csalja el a választást Bidennek

Amerika postaszolgálata komoly bajban lehet, ugyanis több dolgozója is a levélszavazatok visszadátumozásáról, tehát választási csalásról számolt be. Egy michigani postai dolgozó például egy telefonos interjúban azt nyilatkozta, hogy felsőbb utasításra kellett korábbi dátumot pecsételniük a levélszavazatokra, hogy azokat is bele lehessen számítani az eredményekbe.

Ráfaraghatnak azok, akik tagadták az ISIS szerepét a Las Vegas-i mészárlásban

Az amerikai nemzetbiztonsági hivatallal is együttmûködõ Andre Bates rendõrnyomozó hivatalos jelentése szerint a Las Vegasban elkövetett, legalább ötven ember halálával járó fegyveres támadás elkövetõjének az incidens elõtt már zárolták egyik bankszámláját, méghozzá terrorista tevékenység finanszírozásának gyanúja miatt.

A Las Vegas-i tömeggyilkos a mészárlás elõtt meglõtt egy embert

A Las Vegas-i lövöldözés elkövetõje, Stephen Paddock a tömegmészárlás elõtt pár perccel meglõtte a szálloda egyik biztonsági õrét is - osztott meg egy eddig nyilvánosságra nem került információt Joe Lombardo seriff hétfõi sajtótájékoztatóján.

Trump: "Amerika õszintén gyászol"

Donald Trump amerikai elnök szerdán Las Vegasban tett látogatást, találkozott a lövöldözés kórházban ápolt sebesültjeivel, majd rövid beszédben hangsúlyozta: "Amerika õszintén gyászol".

A Las Vegas-i mészáros szeretõje semmit sem tudott a férfi terveirõl

Nem tudta, hogy mészárlást tervez Stephen Paddock, a Las Vegas-i lövöldözés elkövetõje - közölte élettársa, Marilou Danley.

Las Vegas-i mészárlás: készült a merényletre az elkövetõ

Joseph Lombardo, Clark megye seriffje magyar idõ szerint szerda hajnali sajtóértekezletén bejelentette, hogy a nyomozás jelenlegi állása szerint Stephen Paddock merénylõ kamerákat helyezett el a szállodában és tette elõtt nagy összeget utalt át a Fülöp-szigetekre.

Az amerikai CBS televízió alelnöke örül annak, ha republikánusokat gyilkolnak

Jól jellemzi az amerikai liberálisokat a CBS alelnökének gondolkodásmódja. Õ nem tud együttérezni a Las Vegas-i tömegmészárlás áldozataival, mert a countryzene kedvelõi többnyire fegyverrel hadonászó republikánusok - írta a Twitteren.

Áder János üzent Trumpnak

A köztársasági elnök részvétét fejezte ki.

Vissza az oldal tetejére