Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lakosság

A belga babák fele külföldi hátterű anyától származik

A Statbel belga statisztikai hivatal adatai szerint a 2020-ban az országban született csecsemőknek mindössze a fele származik belga állampolgárságú anyától.

Budapesten a legolcsóbb a lakossági földgáz Európában

Továbbra is Budapesten a legolcsóbb a lakossági földgáz 29 európai főváros közül, az áramért pedig csak Belgrádban fizetnek kevesebbet a fogyasztók a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) februári nemzetközi ár-összehasonlító vizsgálata szerint.

Már több mint tízezren kérték az ingyenes netet

Több mint tízezer lakossági előfizető kérte az ingyenes internet-hozzáférést az arra jogosultak közül – közölték a szolgáltatók.

MNB: A sérülékeny, leginkább rászorulókat segítette a törlesztési moratórium

MNB: A sérülékeny, leginkább rászorulókat segítette a törlesztési moratórium

A lakossági ügyfelek kétharmada és a vállalati adósok négyötöde, összesen több mint 2,7 millió ügyfél választotta a hiteltörlesztési moratóriumot június elejéig – tájékoztatta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MTI-t pénteken.

Századvég: politikai viták helyett nemzeti összefogást várnak a magyarok

Politikai viták helyett nemzeti összefogást várnak a magyarok az új koronavírus okozta helyzet kezelésében – közölte a Századvég Alapítvány pénteken az MTI-vel, legfrissebb – ezer ember megkérdezésével készített – közvélemény-kutatásuk eredményét ismertetve.

A demográfiai válságot sem oldja meg a bevándorlás

A negatív demográfiai folyamatok megfékezésére jó hatással lenne, ha munkaviszonynak számítana a hivatásos szülőként ledolgozott idő.

A világ lakossága lassan eléri a 8 milliárdot

A világ népessége 2019 elejére elõreláthatóan több mint 7,67 milliárdra nõ. Ez 83 millió emberrel több, mint egy évvel ezelõtt.

Az emberek közel 25 százaléka migrációs hátterû Németországban

Tovább nõtt, és megközelítette a 25 százalékot az úgynevezett migrációs hátterû lakosság aránya Németországban tavaly a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) adatai szerint.

Egyre több svéd van, de nem a svédek miatt

Hanem a bevándorlóktól, akik miatt egyes régiókban történelmi mértékû népességrobbanás történt.

Vissza az oldal tetejére