Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kormányváltás

Politikai leszámolással fenyegetőzik a Momentum elnöke

Politikai leszámolással fenyegetőzik a Momentum elnöke

Fekete-Győr ismét bebizonyította: a baloldali ellenzék egyetlen programpontja az „Orbán, takarodj!”. Újsütetű „főnökével”, Gyurcsánnyal és posztkommunista szövetségeseivel csak egy „minimálprogramot” képesek összerakni, ismerte be a Szabad Európának adott podcastinterjújában, ugyanakkor azt már most tudja, hogyan üldözné egy esetleges – valószínűtlen – kormányváltás esetén politikai ellenfeleit. Igazi européer, ja, nem...

A hét karikatúrája a 888-on

A DK kormányváltásra készül

Gulyás Mártonék sajátosan értelmezik a jogállam és a szabadság fogalmát

Nem múlt el balhé nélkül a Gulyás Márton-féle Közös Ország Mozgalom választási nagygyûlése, hiszen alaposan megválogatták, kik nézhetik a neves, baloldali elõadókat. Akiknek nem egyezett a véleményük az övékkel, azokat a biztonságiakkal erõszakkal kidobatták a Gödörbõl.

Hülyék2018: a szocik már tárgyalnak Gyurcsányékkal

Hétfõn megkezdõdtek a tárgyalások az MSZP és a DK között. Egyelõre a 106 egyéni jelöltrõl akarnak megállapodni, de késõbb a listáról is születhet egyezség.

Ezek a nõk nem szülnek kormányváltásig

Mély bugyrai vannak az interneteknek, van rajta kontent számtalan: barangolás közben rúzsfoltos hasakba botlottunk, a feliratok viselõi azt állítják, õk aztán a kormányváltásig nem szülnek. Oké.

Körvonalazódik a román kormányalakítás

Új parlamenti többség körvonalazódik Romániában: a mérleg nyelvét képezõ kisebb pártok egy része megelõlegezte a bizalmat egy szakértõi kormánynak a Klaus Iohannis államfõvel folytatott keddi egyeztetéseken.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére