Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kivonulás

Az amerikai kivonulásnak kulcsszerepe volt Afganisztán összeomlásában

Donald Trump és Joe Biden amerikai elnök döntésének az amerikai csapatok teljes kivonásáról kulcsszerepe volt abban, hogy Afganisztán 2021 nyarán összeomlott – állapította meg kedden közzétett jelentésében az afganisztáni újjáépítés különleges fővizsgálója (SIGAR).

Jeffrey Steele írt egy sokkolóan őszinte dalt Joe Biden afganisztáni kivonulásáról

Jeffrey Steele írt egy sokkolóan őszinte dalt Joe Biden afganisztáni kivonulásáról

A country zenei dalszerző karrierje több mint három évtizedre nyúlik vissza, és számos slágert tudhat a magáénak. Most kiadott egy dalt „Afghanistan” (Afganisztán) címmel, amely a Biden-kormány katasztrofális kivonulása inspirált.

Titkos megállapodás volt az amerikaiak és a tálibok között

Az amerikai hadsereg a tálibokkal titkos megállapodást kötött, amelynek értelmében a szélsőségesek csoportokban a kabuli repülőtér bejáratához kísérték az országot elhagyni akaró amerikai állampolgárokat – jelentette szerdán a Pentagon illetékeseire hivatkozva a CNN amerikai hírcsatorna.

Joe Biden ismét humorizálni próbált az afganisztáni kimenekítés kapcsán

Vészesen közeledik augusztus 31-e. Ez az a hivatalos időpont, amikorra az összes amerikainak el kell hagynia Afganisztánt. A kimenekítés viszont nem halad elég jól, így hát felmerül a kérdés: mi lesz azokkal, akik ott maradnak a határidő lejárta után?

Az amerikai hadsereg húszezer afgán segítője kér kimenekítést

Mintegy húszezer, az amerikai hadseregnek segítő, egyebek mellett tolmácsként közreműködő afgán kérte, hogy az Egyesült Államok menekítse ki őket – közölte csütörtökön a Fehér Ház, jelezve, hogy ez a szám nem tartalmazza a családtagokat.

Megkezdődött az amerikai és NATO-katonák kivonásának folyamata Afganisztánban

Az Egyesült Államok és a NATO helyi lépéseket hajt végre a csapatai Afganisztánból történő kivonásának folyamata keretében – közölte a dél-ázsiai országban állomásozó nemzetközi erők parancsnoka vasárnap újságírók előtt Kabulban.

Trump: az Egyesült Államok nem a Közel-Kelet rendõre

Az Egyesült Államok nem a Közel-Kelet rendõre - írta az amerikai elnök Donald Trump Twitter-oldalán, és ezzel együtt védelmébe vette az amerikai csapatkivonást Szíriából.

Az USA kivonul Szíriából

A Fehér Ház szerdán bejelentette, hogy megkezdõdött az amerikai katonák kivonása Szíriából.

Aszad: a légvédelmi rendszereink az orosz támogatásnak köszönhetõen ma már sokkal erõsebbek

Az amerikai erõknek elõbb vagy utóbb el kell hagyniuk Szíria területét - jelentette ki Bassár el-Aszad szíriai elnök az RT külföldre sugárzó orosz tévéállomás csütörtöki adásában.

Vissza az oldal tetejére