Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Kiss Róbert

Újabb vakcinaszállítmányok érkeztek Magyarországra

Újabb vakcinaszállítmányok érkeztek Magyarországra

Ma megkezdődött a 16–18 év közöttiek oltása a kórházi oltópontokon – közölte Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Az óvatos nyitás mellett is leszállóágban van a harmadik hullám

Az operatív törzs szerdai tájékoztatóján elhangzottakból kiderül, hogy már 4,9 millióan regisztráltak az oltásra, közülük 80 százalék legalább az első adag vakcinát megkapta, ami közel 4,4 millió beoltottat jelent. Közel 2,6 millióan pedig a második oltást is megkapták.

Müller Cecília: Senki nincs biztonságban, amíg mindenki nincs biztonságban

Müller Cecília: Senki nincs biztonságban, amíg mindenki nincs biztonságban

Az országos tisztifőorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a saját egészségünk megtartásán túl mások egészségéért is felelősek vagyunk, ezért fontos, hogy mindenki beoltassa magát.

Elrendelte a tömeges oltást a vakcináció felgyorsítása érdekében Müller Cecília

Elrendelte a tömeges oltást a vakcináció felgyorsítása érdekében Müller Cecília

A napokban 600 ezer Sinopharm-vakcina érkezik, ami lehetővé teszi, hogy az oltásra várakozók minél gyorsabb ütemben tudják felvenni a védőoltást – mondta az országos tiszti főorvos az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Külföldi telefonszámról küldenek ismeretlenek oltásra felszólító SMS-t

Galgóczi Ágnes a heti oltási tervről és a teraszok megnyitásáról, míg Kiss Róbert a hamis SMS-ekről beszélt az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján.

Operatív törzs: Egyre kevesebb új fertőzöttet regisztrálnak

Operatív törzs: Egyre kevesebb új fertőzöttet regisztrálnak

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Kiss Róbert és Galgóczi Ágnes ismertette a járványhelyzettel kapcsolatos tudnivalókat.

Müller Cecília: Egyre több a fiatal áldozat

Soha ekkora nem volt az egyéni felelősség, le kell venni a terhet a fekvőbetegeket ellátó rendszerről – hangsúlyozta az országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Április 8-áig meghosszabbította a kormány a védelmi intézkedések hatályát

A vizsgálatok kimutatták, hogy bár országosan stagnál a vírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben, több településen is emelkedett az örökítőanyag aránya – hangzott el az operatív törzs hétfői tájékoztatóján.

Operatív törzs: Két új vakcina lesz elérhető Magyarországon

Két új koronavírus elleni vakcinát engedélyezett az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) – jelentette be az országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Muszáj csökkenteni a fertőzöttek számát, sokan mégsem vesznek fel maszkot

Az előző napokhoz képest emelkedik a maszkviseléssel kapcsolatos szabályszegések száma, pedig a koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt nagyon fontos, hogy mindenki valamennyi közterületen viselje a maszkot, ami március 8-a óta kötelező – hívta fel a figyelmet a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának helyettes vezetője a szerdai online sajtótájékoztatón.

Vissza az oldal tetejére