Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Kiss Róbert

Operatív törzs: 683 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Kiss Róbert alezredes a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a hétvégén nyolc üzletet, vendéglátóhelyet zárattak be ideiglenesen szabálytalanságok miatt.

Müller Cecília: Az 1-2 évesek körében a legkisebb a fertőzöttségi arány

A meghaltak átlagéletkora 76 év, a gyógyultaké pedig 40 év – mondta az országos tiszti főorvos az operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília: A települések 91 százalékában van igazolt fertőzött

Müller Cecília elmondta: a legtöbb fertőzött Budapesten és Pest megyében van, ahol 29 240, illetve 19 191 esetet regisztráltak.

Szándékosan szegik meg a védelmi intézkedéseket vállalkozók

Még mindig vannak vendéglátóhelyek, ahol a tulajdonosok szándékosan megszegik a védelmi intézkedéseket, a korlátozott nyitvatartásra vagy a tilalomra vonatkozó szabályokat – mondta Kiss Róbert, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a hétfői online sajtótájékoztatón.

Egyre többen tartják be a kijárási szabályokat

Szerdán 289 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök a kijárási tilalom megsértése miatt, de a szankciók száma folyamatosan csökken, egyre többen tartják be a szabályokat – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

Operatív törzs: Újabb szociális otthonban jelent meg a koronavírus

Egy siófoki otthonban 56 dolgozóból 10-nek lett pozitív a tesztje, a 99 lakó közül 44-en lettek betegek. Többségüknek jó az általános egészségi állapota, egy főt kórházba szállítottak, hárman meghaltak – közölte Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Az elhunytak 7 százalékánál nem találtak krónikus betegséget

Az egymillió emberre vetített adatok szerint a fertőzöttek tekintetében a 10., az elhunytak száma alapján a 15. helyen áll Magyarország – mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Fertőtlenítésre hivatkozó házaló csalókról számolt be kedden az operatív törzs

Fertőtlenítésre hivatkozó házaló csalókról számolt be kedden az operatív törzs

Fertőtlenítésre hivatkozva próbálnak fehérbe öltözött ismeretlenek lakóházakba bejutni – figyelmeztetett a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a keddi online sajtótájékoztatón, hangsúlyozva, hogy ilyen tevékenységről az önkormányzat előzetes értesítést küld.

Müller Cecília: Magyarország a fertőzöttség terén az európai középmezőnyben van

Müller Cecília: Magyarország a fertőzöttség terén az európai középmezőnyben van

Európa- és világszerte emelkedőben van a fertőzöttek száma, és ez alól Magyarország sem kivétel – mondta az országos tiszti főorvos hétfőn az operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére