Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kényszerbetelepítés

Merkel megint a „nem létező” kvótákat erőlteti

Merkel megint a „nem létező” kvótákat erőlteti

A migránsok európai szétosztásáról szóló máltai megállapodás új országokkal történő bővítését szorgalmazta Angela Merkel német kancellár Giuseppe Conte olasz miniszterelnökkel közösen tartott római sajtótájékoztatóján.

A csehek szerint is kész tényként kezeli Brüsszel a migránskvótát

Jan Hamácek cseh miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter a Právo című lapban szerdán megjelent írásában kifejtette, hogy Csehország elutasítja a migránskvótákat, mert azok Európát veszélyeztetik.

Már három ország jelezte, hogy fejet hajt a migránskvóta előtt

Már három ország jelezte, hogy fejet hajt a migránskvóta előtt

Immár három tagállam jelezte csatlakozási szándékát a Földközi-tengeren kimentett bevándorlók elosztására vonatkozó máltai megállapodáshoz az európai uniós belügyminiszterek keddi luxembourgi tanácsülésén.

Megint a libsik szerint nem létező kvótát éltette a brüsszeli biztos

A Földközi-tengeren felvett bevándorlók elosztására vonatkozó máltai megállapodás támogatására szólította fel Dimitrisz Avramopulosz migrációügyi biztos kedden az Európai Unió tagországait.

Az Európai Bizottság megint a „nem létező” kényszerbetelepítést erőlteti

Az Európai Bizottság megint a „nem létező” kényszerbetelepítést erőlteti

Liberális honfitársaink szerint sem a Soros-terv, sem pedig a menekültek unión belüli szétosztásának ötlete sem létezik. Az Európai Bizottság másképp látja.

Merkel még mindig a "menekültek méltányos elosztásáról" beszél

Angela Merkel német kancellár a szövetségi parlamentben (Bundestag) szerdán elmondott beszédében ismét jelezte, hogy - bár egyelõre megoldatlan téma, de - továbbra is napirenden van az általa Európába hívott migránsok tagországokba történõ kényszerbetelepítése.

Egy faluban a migránsok kényszerbetelepítése miatt fújták le a francia nemzeti ünnepet

A bevándorláspárti francia kormány elrendelte, hogy migránsokat telepítsenek egy Chateaudouble nevû faluba is. A helyi önkormányzat a betelepítés ellen úgy tiltakozott, hogy idén nem szavazta meg a nemzeti ünnep megtartását.

Elfogadták a Stop Sorost

Elfogadta az Országgyûlés a Stop Soros törvénycsomagot és az alaptörvény hetedik módosítását a kormány kezdeményezésére, melynek értelmében az állam alapvetõ kötelessége az ország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme. Az alkotmányban egyúttal azt is rögzítették, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthetõ be.

Merkel továbbra is szolidaritást vár el migránsügyben Európától

Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben azt mondta, rugalmas szolidaritásra van szükség az Európai Unió (EU) új menekültügyi rendszerében.

Merkel szeretné, ha Európa megbékélne a migránskvótával

Angela Merkel német kancellár egy vasárnapi interjúban kifejtette, egy új, közös európai menekültügyi rendszerhez "több szolidaritás" szükséges, minden tagállamnak hozzá kell járulnia a mûködtetéséhez.

Vissza az oldal tetejére