Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: karantén

Franciaország módosítja a karanténkövetelményeket

Módosítja a koronavírussal fertőzött emberekre vonatkozó karanténkövetelményeket a francia kormány, annak ellenére, hogy minden eddiginél magasabb számú új megbetegedést regisztráltak – jelentette be Olivier Veran egészségügyi miniszter a Le Journal du Dimanche című vasárnapi újságban.

Nem utazhatunk szabadon Angliába

Jövő hétfőtől Bulgária átkerül Anglia járványügyi besorolási listájának zöld kategóriájába, vagyis az országba onnan érkezők számára nem írnak elő karanténkötelezettséget. Így Máltával együtt immár két EU-tagország lesz a brit kormány zöld utazási listáján. Magyarország azonban továbbra is a sárga kategóriába sorolt országok között marad, amelyekből érkezők számára karanténkötelezettséget írnak elő.

Görögország újabb országok turistái számára oldja fel a karanténkötelezettséget

Görögország újabb országok turistái számára oldja fel a karanténkötelezettséget hétfőtől – jelentette be a görög közlekedési minisztérium.

Meghosszabbította április végéig a karantént a litván kormány

Továbbá utazási tilalmat is bevezetett a húsvéti időszakra a katolikus többségű országban a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére.

Ma éjféltől újabb általános karantén lép életbe több francia megyében

A száz francia megyéből tizenhatban, köztük Párizsban, péntek éjféltől újabb általános karantén lép életbe, legalább négy hétre, a koronavírus fertőzőbb variánsai egyre fokozódó terjedésének megfékezésére, a korlátozások azonban rugalmasabbak lesznek, mint az előző két lezárásnál.

Olaszország több mint felét ismét zárlat alá helyezik

Ismét szigorítják hétfőtől a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat Olaszország több tartományában, miközben emelkedik a kórházban kezelt betegek száma, a halottaké pedig megközelítette a 100 ezret.

Ukrajnában májusig meghosszabbították a karantént

Ukrajnában szerdára tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése, több mint négyezer, a megelőző napinál mintegy ezerrel több új koronavírusos beteget jegyeztek fel, és sokan kerültek kórházba.

Portugáliában március 1-jéig meghosszabbították a karantént

A helyzet továbbra is rendkívül komoly, és megköveteli, hogy ezeket az intézkedéseket ne csak február végéig, hanem valószínűleg március végéig meghosszabbítsuk – jelentette ki António Costa miniszterelnök.

Ezreket köteleztek otthoni karanténra Tajvanon

Otthoni karanténra köteleztek több mint ötezer embert Tajvanon, miután a sziget északi részén két új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak – adta hírül kedden internetes kiadásában a Taiwan News című helyi lap.

Vissza az oldal tetejére