Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kalifátus

Francia író: "Az elején Hitleren is csak nevettek"

Amikor Adolf Hitler megírta Mein Kampf címû könyvét, mindenki õrültnek tartotta, kinevették, hogy ez egy olyan program, amelyet nem lehet végrehajtani. Tíz évvel késõbb, 1933-ban hatalomra került és megvalósította ördögi tervét. Ugyanez a helyzet az Iszlám Állam európai térhódításával - errõl André Bercoff francia író beszélt az Echo TV Informátor címû mûsorában.

770 ezer bevándorló él úgy Nagy-Britanniában, hogy nem beszéli a nyelvet

Újabb integrációs pofont kapott a brit kormány, mivel kiderült, hogy országszerte legalább 770 ezer olyan bevándorló hátterû család él, aki alig vagy semmilyen formában nem beszél angolul.

Nem vicc, kalifátusi szóhasználatot alkalmaz a francia állam

Nehéz lenne letagadni az iszlamizáció egyre csak növekedõ természetét Franciaországban, miután az iszlám jogtudomány és a Korán által használatos kifejezéssel egészítette ki az állam a családtámogatási segélyekre jogosultak jegyzékét.

A kalifátus szétverése ellenére sem nyugodhatunk meg az Iszlám Állam miatt

Gilles de Kerchove, az Európai Unió terrorizmusellenes koordinátora értekezett az Iszlám Állam jelenlegi helyzetérõl, valamint arról, hogy mit jelent ez Európa számára.

Európai kalifátus: "Dzsihád" nevû csecsemõt jegyeztek be Franciaországban

A franciaországi Toulouse városától nem messze egy Dzsihád névre hallgató csecsemõ anyakönyveztetését kezdeményezte egy muzulmán, migrációs hátterû család.

Erdogan határrevíziót akar

Az elmúlt idõszakban a török elnök egyre többször beszél az 1923-as állapotok visszaállításáról.

Este 7:59

Az EU meghosszabbította az Oroszország elleni szankciókat; minden harmadik török kalifátust szeretne Németországban; csökken az internet-elõfizetés áfája. A nap legfontosabb hírei.

Minden harmadik török kalifátust szeretne Németországban

A németországi törökök harminckét százaléka egy iszlám állam kikiáltásának örvendene leginkább.

Nagy-Britanniában bontogatja szárnyait a kalifátus

A legfrissebb felmérések szerint Nagy-Britanniában már több mint nyolcvan saría-alapú, arbitrációs bíróság végez aktív tevékenységet, amely egész Európa szerte egyedülálló adatnak számít. A brit kalifátusként csúfolt jelenség mára már komoly aggodalmat váltott ki a "hitetlen", európaiak körében.

Vissza az oldal tetejére