Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: innovációs és technológiai minisztérium

5letből érték

Mi lehet a közös a kürtőskalácsban és a debreceni kolbászban?

889

176 ezer munkavállaló megtartásához járult hozzá az ágazati bértámogatás 

A foglalkoztatási adatok szerint a kormány gazdaságvédelmi intézkedései hathatósan segítik a munkahelyek megőrzését – írta Bodó Sándor szerdai közleményében.

Fiatalok vállalkozóvá válását ösztönzi a kormányzati támogatás

Fiatalok vállalkozóvá válását ösztönzi a kormányzati támogatás

Már több mint 5 ezren igényeltek 4,5 millió forintos tőketámogatást a vállalkozói létre ösztöntő programban. Mintegy 90 százalékuk támogatásban is részesült, érdemben segítve ezzel az önfoglalkoztatóvá válást Magyarországon – közölte Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

Nem ütközik az uniós jogba a rezsicsökkentés

Nem ütközik az uniós jogba a rezsicsökkentés

Magyarország sikeresen megvédte a rezsicsökkentés eredményeit az Európai Bizottsággal folytatott vitában – jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium sajtóközleményben.

Már kétszázezer embernek segített a munkahelyvédelmi bértámogatás

A koronavírus-válság enyhítését célzó Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében meghirdetett munkahelyvédelmi bértámogatás eddig közel 14 ezer vállalkozásnál járult hozzá a munkavállalók megtartásához, mintegy 200 ezer munkavállaló után közel 33 milliárd forint értékben igényeltek támogatást a cégek – tájékoztatott az ITM.

„Magyar, hi-tech és zöld” – az ITM beszámolója a klímastratégiai programról

„Magyar, hi-tech és zöld” – az ITM beszámolója a klímastratégiai programról

A teljes karbonsemlegesség elérhető, de a GDP 2-2,5 százalékára lesz szükség ahhoz, hogy 2050-re elérjük. Ez megközelítőleg 120 milliárd euró.

Megállapodott a kormány a Magyar Tudományos Akadémiával

Egyben maradhat a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kutatóintézet-hálózata, az MTA elnöke ugyanakkor tudomásul veszi a kormány szándékát, hogy az akadémia szervezetén kívül kívánják azt mûködtetni. Ez is szerepel abban a közös szándéknyilatkozatban, amelyet Lovász László elnök és Palkovics László miniszter pénteken Budapesten írt alá.

Kétezer óvoda újul meg, illetve épül fel 2020-ig

Kétezer állami, önkormányzati, egyházi, illetve határon túli óvoda újul meg vagy épül fel Magyarországon és a Kárpát-medencében 2020-ig - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán Hévízgyörkön.

Felújítják és bõvítik Magyarország legforgalmasabb, legfontosabb autópályáját

A kormány szeptembertõl egy 43 kilométeres szakaszon teljesen felújítja, majd 2021-tõl háromsávossá bõvíti az M1-es autópályát.

Vissza az oldal tetejére