Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: independent

May nem enged Sorosnak: nem lesz újabb népszavazás a Brexitrõl

Kizárta az újabb népszavazás lehetõségét Nagy-Britannia EU-tagságáról vasárnap megjelent írásában a brit miniszterelnök. A kormányfõ azért írt cikket a témáról, mert július végén liberális mozgalom indult, amelynek célja egy új népszavazás kiírása volt. A mozgalomban nagy szerepet kaptak a Soros által finanszírozott szervezetek.

Újabb frontot nyitottak a liberálisok a Brexit-vitában - óriási öngól lehet a vége

Az egyik legolvasottabb liberális brit lap, az Independent a héten egy online petíciót indított annak érdekében, hogy a kormány írasson ki népszavazást az EU és Nagy-Britannia között késõbb létrejövõ Brexit-megállapodásról. Ha a terv sikerrel jár, annak akár katasztrofális következményei is lehetnek.

Abdul, az afgán migráns Magyarország miatt sivalkodott, de visszafelé sült el

A baloldali, brit Independent címû migránssimogató lap hosszú cikket közölt Magyarországról és a bevándorlásról.

A külföldi lapok Orbán Viktor gyõzelmével számolnak

A külföldi sajtó egyöntetûen Orbán Viktor gyõzelmével számol. Egyes lapok azt írják, hogy káosz lehet, ha az ellenzék nyer, valamint a vezetõ osztrák lap megszólaltatott egy budapesti szavazót, aki szerint az utcára vonulnak az ellenzéki szavazók, ha a Fidesz nyer.

Hamarosan beindul a vérszivattyú Rakkánál - kurd szocialisták az Iszlám Állam dzsihadistái ellen vonulnak

Brit önkéntesek is a kurd erõkkel harcolnak az Iszlám Állam nevû terrorszervezet ellen. A kurdok jelenleg az ISIS de facto fõvárosa, Rakka ellen készülnek offenzívára, ahol szavaik szerint "vérfürdõre" lehet majd számítani.

A budapesti Nyugati téri a legszebb a világ összes McDonald's gyorsétterme közül

Jó hír a magyar idegenforgalom számára, hogy a turisták szerint a világ mekijei közül az Eiffel tervezõirodájához köthetõ Nyugati téri épület a leglátványosabb. Ez különösen megtisztelõ eredménynek tekinthetõ, ha figyelembe vesszük, hogy a McDonald's több mint 36 ezer éttermet üzemeltet, amelyekben 1,8 millió alkalmazott várja a napi 50 milliós vendégforgalmat.

Egy kis Fake News-t nyomott a Washington Post

Most, hogy a demokraták elkötelezték magukat amellett, hogy felszámolják az álhíreket elõállító sajtóorgánumokat, máris elkezdhetik a tisztogatást a saját házuk táján.

Financial Times: "A kvótaelképzelés gyakorlatilag kimúlt"

Angela Merkel napokban tett nyilatkozataival teljesen ellentmondásos elemzés jelent meg a Financial Times brit gazdasági lapban a migrációval és a kényszerbetelepítéssel kapcsolatban. Természetesen Magyarország is kapott a "törõdõ" liberális szeretetbõl.

Megszûnik az egyik legnépszerûbb brit lap

Szombaton jelenik meg az Independent utolsó nyomtatott száma. Ezután a patinás brit lap már csak online lesz elérhetõ.

Vissza az oldal tetejére