Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ina

Gáz nélkül maradnak a vállalatok

Miután a horvát kormány úgy döntött, hogy a hazai kitermelésű gázt az INA horvát olajipari vállalatnak teljes egészében a kizárólag állami tulajdonban lévő Horvát Elektromos Műveknek (HEP) kell eladnia, az INA módosítani kényszerült a korábban megkötött szerződéseket a horvát vállalatokkal – írta a Jutarnji List című horvát napilap hétfőn.

Orbán Viktor: nem ismerek olyan gazdasági ügyet, amelynek az értéke meghaladná 800 év barátságát

Nem ismerek olyan gazdasági ügyet, amelynek az értéke meghaladná a magyarok és a horvátok 800 éves barátságát - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfõn Zágrábban, miután hivatalos látogatása során megbeszélést folytatott Andrej Plenkovic horvát kormányfõvel.

Orbán: Magyarország hajlandó méltányos alkut kötni az INA-ról

Magyarország készen áll arra, hogy méltányos alkut kössön, hogy minél elõbb le lehessen zárni a Magyarország és Horvátország történelmileg jó kapcsolatát mérgezõ vitát a Mol szerepérõl az INA horvát energiavállalatban - jelentette ki Orbán Viktor.

A horvátokat meglepte, hogy Magyarország nem támogatja Horvátország OECD-csatlakozását

Meglepte Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfõt, hogy Magyarország nem támogatja Horvátország csatlakozását a Gazdasági Együttmûködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) a MOL-lal kapcsolatos horvát magatartás miatt.

Megtámadta a MOL-t az ISIS

Felrobbantotta a MOL irányítása alatt lévõ INA horvát olajipari vállalat olajkútját az Iszlám Állam.

Fizethetnek rendesen a horvátok a Mol-INA-ügy miatt

Horvátországnak több mint 30 millió dollárjába (9 milliárd forint) került a döntõbírósági eljárás a Mol-INA-ügyben - közölte a Vecernji List címû horvát napilap.

Horvátország visszavásárolja az INA-t a Moltól

Horvátország visszavásárolja az INA horvát olajipari vállalat részvényeit a Mol magyar olaj- és gázipari vállalattól - jelentette be Andrej Plenkovic horvát miniszterelnök szombati rendkívüli sajtótájékoztatóján Zágrábban.

Ismét kiélezõdhetnek a konfliktusok a magyar-horvát kapcsolatokban

A horvát konzervatív HDZ elnöke és miniszterelnök-jelöltje bízik a Mol-INA-ügyben folyó döntõbírósági eljárás pozitív kimenetelében.

A volt horvát kormányfõ marad a börtönben

Ivo Sanader volt horvát kormányfõ továbbra is õrizetben marad, a horvát legfelsõbb bíróság ugyanis elfogadta a fõügyészség korrupcióellenes hivatalának fellebbezését óvadékát illetõen, és ügyét újratárgyaltatja.

Vissza az oldal tetejére