Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: iksz

„Egész pályás letámadás kell az LMBTQ-lobbi ellen” – bekeményít a veszprémi jobboldal

„Egész pályás letámadás kell az LMBTQ-lobbi ellen” – bekeményít a veszprémi jobboldal

A hétvégén megalakult, egész pontosan újjáalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) veszprémi csoportja. Az eseményt követően Halmay Gábor veszprémi IKSZ-elnök, valamint Nacsa Lőrinc, a szervezet országos vezetője nyilatkozott a 888-nak.

Szívország és a higany

Egyre többen emelik fel hangjukat a sorosista és nemzetek megdöntésére irányuló spekuláció ellen. A kérdés, hogy végre a fejükhöz kapnak-e az EU vezetõi?

Húzzuk ki a család szót az értelmezõ kéziszótárból?

Az elmúlt idõszakban egyre többen csatlakoztak a kormány családpolitikáját szidalmazók táborához, miközben az idén van a családok éve és hamarosan nemzeti konzultáció is indul családalapítás témájában. De mi az oka annak, hogy a kormány egyre inkább támogatni kívánja a gyermekvállalást?

Erkölcsi kötelességünk kiállni Lengyelország mellett

Hollik István kereszténydemokrata országgyûlési képviselõ elmondta, hogy megvétózzuk, hogy felfüggesszék Lengyelország uniós szavazati jogát.

Követelik Soros György díszpolgári címének visszavonását

Az IKSZ és a KDNP követeli a spekuláns budapesti díszpolgári címének visszavonását.

A KDNP-tõl a Pride-ig jutott az opportunista Lukácsi Katalin

Ott lesz a homoszexuálisok felvonulásán a KDNP-bõl nemrég kilépett Lukácsi Katalin, aki szerint a megmozduláson Jézus is részt venne.

Nyílt levelet kapott az ELTE a Gender Studies bevezetése miatt

Nacsa Lõrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke az ELTE rektorához, Dr. Mezey Barnához írt nyílt levelet annak kapcsán, hogy az egyetem szeptembertõl bevezeti a magyar nyelvû Gender Studies tantárgyat.

Feljelentik Havas Szófiát a kommunizmus bûneinek tagadása miatt

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szerint az MSZP-s politikus orosz állami tévének adott botrányos nyilatkozata kimeríti a kommunizmus bûneinek tagadása bûncselekményt, amely három évig terjedõ börtönnel büntethetõ. Ezért feljelentést tettek az MSZP-s Havas Szófia ellen a kereszténydemokraták a kommunizmus bûneinek tagadása miatt.

Az ifjú kereszténydemokraták feljelentik Bolgár Györgyöt

A fiatal kereszténydemokraták megítélése szerint Bolgár György kimeríti a Btk. szerinti, kommunizmus bûneinek tagadását. Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy szeptember 10-én Bolgár György a Klubrádió mûsorában ellenforradalomnak nevezte 1956-ot - mondta Nacsa Lõrinc.

Feltörték az Ifjúsági Kereszténydemokraták postafiókját, a Jobbikra terelõdik a gyanú

A Jobbik közeli hírportál, azaz az Alfahír elõzõleg megkereste az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséget. Egy e-mailt küldtek az IKSZ központi címére. Ebben egy készülõ cikkhez - amely egyébként azóta sem jelent meg - kértek érdektelen és közismert információt a szövetségtõl. Nem sokra rá Amerikából feltörték az IKSZ postafiókját, ellopták a hozzátartozó jelszót, és behatoltak egyik munkatársuk Facebook-fiókjába is. Nacsa Lõrinc, az IKSZ elnöke felettébb furának tartja az esetet.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére