Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hadgyakorlat

Kína folytatja a hadgyakorlatokat a Kelet-kínai-tengeren, Japán az erőteljesebb fegyverkezést fontolgatja

Nem csitul a távol-keleti feszültség, már Japán is nagy hatótávolságú rakéták telepítésébe kezd.

Kína is részt vesz a nagyszabású orosz Vosztok hadgyakorlaton

Kína is részt vesz a nagyszabású orosz Vosztok(Kelet)-2022 hadgyakorlaton – jelentette be szerdán a pekingi védelmi minisztérium.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

Soknemzetiségű haditengerészeti gyakorlat kezdődött el a Csendes-óceánon

Az Egyesült Államok és 25 további ország részvételével nemzetközi haditengerészeti gyakorlat kezdődött el vasárnap a Csendes-óceánon, ami rendszeres, minden második évben megrendezik, de most nem mellékes, hogy a térségben egyre nagyobb a feszültség Peking és Washington között. Észak-Korea elítélte a gyakorlatot, mert fenyegetőnek érzi magára nézve.

Rekord számú gyilkosság az USA-ban, hadgyakorlat Hajmáskéren, itt járt a LIBE

Rekord számú gyilkosság az USA-ban, hadgyakorlat Hajmáskéren, itt járt a LIBE

Hála Joe Bidennek rekordokat döntöget a gyilkosságok száma Amerikában. Hadgyakorlatot tartottak Hajmáskéren, amin a miniszterelnök is részt vett. Magyarországon járt a LIBE bizottság.

Közös hadgyakorlatot tart a kínai és az orosz hadsereg

Közös, „terrorellenes” hadgyakorlatot tart a kínai és az orosz hadsereg a Kína északnyugati részén fekvő Ninghszia-Huj Autonóm Területen, miközben a Kínával szomszédos Afganisztánban az amerikai csapatok kivonulásával bizonytalanná vált a helyzet.

Nem viccelnek: amerikai anyahajó megszállását gyakorolta az iráni Forradalmi Gárda

Nem viccelnek: amerikai anyahajó megszállását gyakorolta az iráni Forradalmi Gárda

Hadgyakorlatot tartottak egy amerikai repülőgéphordozó utánzatával a Hormuzi-szorosban: rakétát lőttek rá, kommandósokkal szállták meg. Az Egyesült Államok és Irán közötti jelenlegi feszült helyzetben ezt aligha lehet félvállról venni.

Kiállt a kórházi ágyak felszabadítása mellett a SOTE rektora

Kiállt a kórházi ágyak felszabadítása mellett a SOTE rektora

Teljes mértékben kiállt a kórházi ágyak felszabadítását elrendelő kormányzati intézkedés mellett Merkely Béla, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem rektora, aki szerint az orvosoknak „minden körülmények között bizonyítaniuk kell a felkészültségüket és a rátermettségüket”.

Hadgyakorlatot tartanak a visegrádi négyek

Nemzetközi hadgyakorlatot tart õsszel Csehországban a négy visegrádi ország hadserege. A Czech Lion elnevezésû hadgyakorlaton a cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák fegyveres erõk gyalogsági egységei vesznek részt - közölte Vlastimila Cyprisová, a cseh hadsereg vezérkarának szóvivõje szerdán Prágában.

Egy képen az "amerikai demokráciaexport"

Mióta Donald Trump az USA elnöke, kevesebbet halljuk a demokráciaexport kifejezést. Pedig volt idõ, mikor ezért a doktrínáért országokat kellett lebombázni.

Vissza az oldal tetejére