Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: haderõ

Ruszin-Szendi Romulusz tovább folytatná a Magyar Honvédség haderejének építését

A térség meghatározó és ütőképes haderejének további építését nevezte fő feladatának a Magyar Honvédség parancsnokának jelölt Ruszin-Szendi Romulusz a kinevezése előtti meghallgatásán, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának keddi ülésén.

Újabb katonai célú fejlesztési együttműködést kötött a kormány

A katonai célú járművek merőben újszerű, következő generációjának közös létrehozását célzó projektről állapodott meg a német Rheinmetall ipari csoport és Magyarország kormánya – közölte Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos titkársága szerdán.

Németh Szilárd: a honvédelmi képesség növelése a cél

A honvédelmi képesség növelése a célja az Országgyűlés által kedden tárgyalt törvénymódosító javaslatnak – hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

Szakértõ: a térség legmodernebb haderejét építi Magyarország

Csak a Gyurcsány-kormány elképesztõ rombolása óta igaz a Magyar Honvédség gyengesége. A most elindult, legmodernebb, világszínvonalú tankokra és helikopterekre épülõ haderõfejlesztés viszont újra az erõs hadseregek közé fogja emelni a magyart - véli Demkó Attila.

Beindul az európai haderõfejlesztés

Magyarország már régóta szorgalmazza az európai haderõfejlesztést.

Trump elégedetlen Németországgal

Az amerikai elnök szerint a NATO-tagállamok még mindig nem fizetik megfelelõ mértékben a kötelezõ védelmi hozzájárulásaikat, ezekkel az országokkal pedig a jövõben "foglalkozni kell". Donald Trump ezen országok közül egyedül csak Németországot nevezte meg.

Új katonai jármûveket kapott a magyar honvédség

Simicskó István az MH 86. Ittebei Kiss József hadnagy Helikopter Bázison adta át jelképesen a tizenkét speciális jármûvet.

Finnugor testvéreinket is megvédjük

A magyar kormány úgy döntött, hogy a honvédség egységei a jövõben is a Baltikumban fognak állomásozni. Tallinn arra kérte Magyarországot, hogy az észtországi Amari legyen a bázisa a NATO-keretben megerõsített légtérvédelemben részt vevõ magyar kontingensnek.

Hivatalosan is elrendelték az afganisztáni csapatnövelést

James Mattis amerikai védelmi miniszter hivatalosan is elrendelte az afganisztáni csapatnövelést. A miniszter csütörtökön írta alá az errõl szóló parancsot.

Vissza az oldal tetejére