Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: gyûlöletkeltés

Bajorországban akár öt év börtönre is ítélhetik azt, akiről úgy ítélik meg, hogy gyűlölködő kommentet írt az interneten

Ez az igazi haladás, hiszen így mindenki biztonságban érezheti majd magát attól, hogy esetleg az internet mélyén valaki olyat írna, hogy mondjuk a bevándorlók gyakran erőszakoskodnak.

Házkutatásokat és kihallgatásokat tartott a német rendőrség az internetes kommentek miatt

Házkutatásokat és kihallgatásokat tartott a német rendőrség az internetes kommentek miatt

Németországban nem lehet csak úgy véleményt nyilvánítani az interneten, ha a hatóságok gyűlöletkeltőnek tartanak egy kommentet, akkor előállíthatják az „elkövetőt”.

És azt tudtátok, hogy az „OK” gesztus már gyűlöletkeltőnek számít?

És azt tudtátok, hogy az „OK” gesztus már gyűlöletkeltőnek számít?

Régóta tudjuk, hogy „az emberi hülyeség határtalan”. Az viszont nem volt ennyire egyértelmű, hogy a liberálisok ezt parancsolatként értelmezik.

Hiába tiltották le, még mindig több száz millió ember nézheti az iszlamista gyûlöletprédikátor adásait

Zakir Naik a Peace TV "sztárja", a csatorna közel 100 millió embert ér el világszerte. A gyûlöletprédikátor közvetítéseiben többször is Oszama bin Laden mellett tett hitet.

Alex Soros egy olyan újságnak sivalkodott gyûlöletkeltés miatt, amely Trump meggyilkolásáról közölt írást

Soros György fia, Alex a New York Timesba írt cikket annak apropóján, hogy több demokrata politikus is levélbombát kapott, többek között Clinton és Obama volt elnökök. Írásában azt fejtegeti, hogy ehhez az eseményhez Trump és Orbán "gyûlölködõ" politikája vezetett. Arról azonban egy szó sem esik, hogy ugyanez az újság egy olyan novellát közölt, amelynek végén az amerikai elnököt meggyilkolják.

Szijjártó Péter válaszolt a gyûlöletkeltõ ukrán politikára

Amennyiben az ukrán kormány úgy dönt, hogy kiutasítja a beregszászi magyar konzult, Magyarország is haladéktalanul kiutasít egy Magyarország területén dolgozó ukrán konzult - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán New Yorkban, az ENSZ-közgyûlés ülésszakán az ukrán kollégájával, Pavlo Klimkinnel folytatott kétoldalú találkozója kapcsán.

Megütötte a bokáját az imám, aki menedékjogot kért és szabadidejében gyilkolásra buzdított

Az etióp származású imám Svájcban kérvényezett menedékjogot, de nem számolt azzal, hogy a gyilkolásra és gyújtogatásra buzdítás következményekkel jár.

Az Erdélyi Magyar Néppárt feljelentette a magyarellenes gyûlöletkeltõket

Ügyészségi feljelentést tett az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) a Románia Modernizálásáért Nemzeti Koalíció (CNMR) elnöke, Alexandru Cumpanasu ellen, a magyarok elleni gyûlölethullám gerjesztése miatt.

Több tízezer lefoglalt Koránt temethetnek el a sivatagban a német hatóságok

A német rendõrség a Korán betiltott változatának több tízezer példányát foglalta le. A kérdés csak az, hogy mit tegyenek velük.

Vissza az oldal tetejére