Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: globalizáció

A társadalmi alapproblémákat valójában a globalizáció okozza

A társadalmi alapproblémákat valójában a globalizáció okozza

Korunk egy hatalmas nagy paradoxon, ellentmondások óriási halmaza – és erre az idei év csak ráerősített – kezdte „Egydimenziós önhittség” című írását Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója a Magyar Nemzetben.

Macron baloldali utópiája már most emberéletet követelt, de a liberális média mégis mentegeti

Franciaországban Macron megpróbálta megvalósítani a szélsõbaloldali világképet, amely a környezetvédelmi adó kivetésében öltött testet, és amely utópia, hasonlóan a kommunista nevezetû társadalmi kísérlethez, máris emberéletet követelt. Mindebben csak az a szomorú, hogy a baloldali média megpróbálja felmenteni Macront, és a megfoghatatlan és egyben megbüntethetetlen globalizációt teszi meg felelõsnek.

Akik feláldoznák a hazát a globalizmus oltárán

Irracionális hévvel harcolnak a globalisták a "haza" szóval szemben, mert számukra a nemzeti érzelem egyenlõ a "visszafejlõdéssel", ami akadályozza a globalizációt, a nyitottságot, a bevándorlást és a multikulturalizmust, avagy az általuk áhított "haladást".

Már nem a szegénység felszámolásában érdekelt a Világbank

"Így tartja a Világbank szegénységben a harmadik világot" címmel közölt cikket a szervezet mûködésérõl James Delingpole a The Spectatoron.

Szili: a neoliberális világnak vége van

Be kell látni, hogy annak az Európának, amelyikrõl azt gondoljuk, hogy a következõ ötven-száz évben mûködõképes lehet, inkább a nemzetek Európájára kell épülnie - jelentette ki Szili Katalin.

Még több globalizációt szeretnének a G20-as pénzügyminiszterek

A G20-as csoport pénzügyminiszterei és jegybanki elnökei védelmükbe vették a globalizációt a kétnapos washingtoni tanácskozásuk pénteki zárónapján.

Orbán Viktor: a globalizáció új modellje még kialakulófélben van

A munkaalapú társadalom koncepciójával a közép-európai országok - így Magyarország - ideális oszlopai az Egy övezet, egy út kezdeményezés megvalósításának - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a még május közepén, Pekingben megrendezett fórum vezetõi kerekasztalának elsõ ülésén. Felszólalásának teljes szövegét a Magyar Krónika közölte csütörtökön.

Orbán: "a globalizáció régi modellje véget ért"

A kormányfõ szerint korszakhatárhoz érkeztünk, elvesztette lendületét a globalizáció régi modellje, amely arra épült, hogy a pénz, a profit, a technológiai tudás Nyugaton van, és onnan áramlik a szegényebb, kevésbé fejlett keleti országokba.

Elárulja-e Zuckerberg a hazáját az üzletért?

A múlt héten forradalmat hirdettek az elmúlt év két legfontosabb változásával, a Brexittel és az amerikai balliberálisok választási vereségével szemben. Zuckerberg és Tony Blair volt brit miniszterelnök egymástól függetlenül, de azonos idõben szólították fel az embereket, hogy ne fogadják el a változásokat. Tony Blair érvei csak bugyuták, de Zuckerberg esetében ennél többrõl lehet szó.

Zuckerberg amerikai elnök szeretne lenni?

A Facebook közösségi portál alapítója szerint mélységesen aggasztó, hogy a közhangulat világszerte a globalizáció folyamata ellen fordul. Nem zárja ki, hogy elindul a következõ amerikai elnökválasztáson.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére