Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: fkf

A fővárosi közműcég saját dolgozóinak nyaralásán spórol

A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. az alkalmazottak nyaralását nehezíti meg azért, hogy Karácsonyéknak adót spóroljanak.

Karácsony még hobbikertésznek is bal888

Karácsony még hobbikertésznek is bal888

Őszi avarral pózolva igyekszik a tavaszi kerti munkák fontosságára és az FKF zöldhulladék-szállítási tevékenységére felhívni a figyelmet Karácsony Gergely főpolgármester. Tényleg nincs a 40 rabló között egyetlen kertészeti tanácsadó sem?! Félelmetes a profizmusuk. Ja, nem...

Kicsit sok szemét keletkezett az éjjel

Kicsit sok szemét keletkezett az éjjel

190 köbméter hulladékot takarítottak össze az Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai a fővárosban a szilveszteri ünneplés után.

Fidesz: mikor zárják ki a Párbeszéd frakcióból a zaklatásokon viccelődő Burányt?

Mikor zárja ki Szabó Tímea frakcióvezető, a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd képviselőcsoportjából? – tette fel a kérdést a fideszes Czunyiné Bertalan Judit szombati sajtótájékoztatóján.

Rettenetesen sokat szemeteltek a budapestiek szilveszteréjjel

Ahogy az lenni szokott, Budapestet az új év elsõ napjára elöntötte a szemét, de szerencsére van FKF!

FKF-ügy: hiába a sivalkodás, jogi alapon váltak meg a négy szakszervezeti vezetõtõl

Jogellenes volt a Fõvárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.-nél mûködõ szakszervezet titkárának, valamint a három szakszervezeti koordinátornak a munkaviszonya, ezt szüntették meg egy "szigorúan jogi alapon" meghozott döntéssel - mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján a társaság vezérigazgatója.

Rengeteg ünneplõ idén szilveszterkor sem találta a köztéri kukákat

Rengeteg szemetet hagytak az ünneplõk maguk után. Az FKF dolgozói több mint 130 köbméter szemetet szállítottak el vasárnap a fõvárosi közterületekrõl.

Budapest utcáit elöntheti a szemét: sztrájk kezdõdhet az FKF-nél

Szinte bármikor kirobbanhat a sztrájk a Fõvárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt.-nél annyira távol áll a vezérigazgató és a szakszervezetek elképzelése a közös jövõrõl, és ebben az esetben Budapest utcáit elöntheti a szemét - tudta meg az Origo.

Korrupció az FKF-nél: dokumentumok cáfolják a vezérigazgatót

Az FKF a Mandiner hétfõi cikkére reagálva azt állította az MTI-nek, hogy "a Fõvárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. a törvényi elõírásoknak megfelelõen mûködik, kötötte és köti meg szerzõdéseit". A Mandiner birtokába jutott dokumentumok azonban teljesen mást mutatnak. Valami ugyanis nagyon bûzlik az FKF szerzõdéskötési gyakorlatában.

Felülvizsgálják az FKF-es korrupciót

Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelõs fõpolgármester-helyettes vizsgálatot rendelt el a Fõvárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. szerzõdéskötései ügyében.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére