Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: festészet

"Én teljesen liberalizmusellenes vagyok"

Egy érdekes festményre hívta fel a figyelmünket egy olvasónk, amely egy pécsi bolt kirakatában áll. A képen Conchita Wurstot, az osztrák transzszexuális, szakállas férfinõ énekest véltük felfedezni plüssmackó végtagokkal és felette egy kiáltásnak is felérõ felirat olvasható: "LIBERALISM". Az alkotóval, Gáspár Melinda Ritával beszélgettünk.

Egy tökéletes este kellékei: festmények, versek és egy kis dobszó

Szombaton egy kiváló forralt boros séta után tértem be Rényi Katalin festõnõ estjére Szentendrén. Jó választás volt.

Októberben indul a Magyar Festészet Napja programsorozat

Több mint 100 kiállítás és program kapcsolódik az országszerte és határon túlon októberben zajló Magyar Festészet Napja elnevezésû programsorozathoz, amelynek kiemelt helyszínei idén Újbuda, Eger és Szolnok lesznek.

A Facebook már Jézust is cenzúrázza

A Facebook Rubens festményeit is illetlennek találta, ezért flandriai múzeumok nyílt levelet írtak Mark Zuckenbergnek, a Facebook alapítójának.

Árrobbanás elõtt áll a magyar mûkincspiac

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. által rendezett konferenciasorozat utolsó állomásához érkezett. A 13. esemény, a zárókonferencia témája a mûvészet, a mûalkotások és a mûtárgypiac. Az eseményen felszólalt többek között Baán László, a Szépmûvészeti Múzeum fõigazgatója is.

Magyar rekordok a nemzetközi aukciókon

Több magyar életmûrekord is született a 2016-os nemzetközi aukciókon, és megdõlt a legdrágábban eladott magyar képzõmûvészeti alkotás csúcsa is - írja a Világgazdaság csütörtöki számában.

Rembrandt nem mehet sehova

A brit kormány megtiltotta egy Rembrandt-festmény kivitelét.

Vissza az oldal tetejére