Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: fazekas sándor

Orbán: nehéz megérteni a Lánchíd körüli szerencsétlenkedést

Orbán: nehéz megérteni a Lánchíd körüli szerencsétlenkedést

Nemzeti önbecsülés nem képzelhető el az agrárium nélkül – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Mindent a magyar vidék jövőjéért című könyv bemutatóján, csütörtökön Budapesten.

Fazekas Sándor: Miért akarja Soros György megvásárolni a vidéken élõket?

Elgondolkodtató, hogy Soros György miért éppen most oszt pénzt karitatív célokra vidéken - nyilatkozta a 888.hu-nak Fazekas Sándor. A földmûvelésügyi tárca vezetõje szerint a magyar falvakban és városokban élõk pontosan tudják, hogy az amerikai milliárdos ezzel az akcióval leplezetlenül szavazatokat akar vásárolni.

A magyar mezõgazdaság Európa egyik leggyorsabban fejlõdõ agráriuma

A magyar mezõgazdaság Európa egyik leggyorsabban fejlõdõ agráriuma, az elmúlt 8 évben a kibocsátása a másfélszeresére nõtt, több mint 70 ezer munkahelyet teremtett - mondta Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter a Szövetségben a magyar mezõgazdaságért címû kiadvány bemutatóján.

"Az uniós agrárpolitikának gazdabarátnak kell lennie"

Magyarország és Románia összehangolja agrárdiplomáciai erõfeszítéseit az uniós agrárpolitika (KAP) tervezésében és alakításában - állapodott meg Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter és Achim Irimescu román mezõgazdasági és vidékfejlesztési miniszter szombaton a romániai Szilágyperecsenben.

Vissza az oldal tetejére