Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: falu

Megvan az első pozitív koronavírusteszt az olimpiai faluban

Alig egy héttel a nyitóünnepség előtt megvan az első pozitív koronavírusteszt az olimpiai faluban – közölték szombaton a tokiói ötkarikás játékok rendezői.

A kormány négy újabb pályázatot ír ki falusi fejlesztések támogatására

Járdaépítésre, orvosi eszközök beszerzésére, kommunális eszközökre, valamint tanyai és falugondnoki buszok beszerzésére lehet majd pályázni.

Ausztrália a vidékre számûzné a nagyvárosokba vágyódó migránsokat

Alan Tudge, az ausztrál kormány egyik tagja kedden bejelentette, hogy az Ausztráliába újonnan érkezõ bevándorlók egy része nem költözhetne a nagyvárosokba, például Sydney-be, Melbourne-be, Brisbane-be, ehelyett kisebb városokban és vidéken helyezkedhetnének el.

Migránsok keserítik meg az olasz falvak életét

A békés olasz kisvárosok és falvak élete drasztikusan megváltozott azóta, hogy a migránsok a szomszédba költöztek.

Fedezzük fel Somogyot!

Ellátogattunk Magyarország (majdnem) legnagyobb megyéjébe, és megmutatjuk, miért ne (csak) a Balatonhoz menjetek, ha Somogyországba utaztok!

Fedezzük fel Borsodot!

Borsod megyérõl a legtöbb embernek nem sok jó jut az eszébe, pedig az ország talán legszebb megyéje. A sok természeti szépség és látványosság bemutatására egy cikk nem is elég, mint ahogy nem is tudnánk bejárni az egész megyét egy nap alatt. Mi most megmutatjuk, hogy miért érdemes Edelény és Szendrõ térségébe ellátogatni!

Tûz ütött ki Rióban az ausztrálok szállásán

Kisebb tûz miatt ki kellett üríteni az ausztrál sportolók szállását a Rio de Janeiró-i olimpiai faluban. Senkinek nem esett bántódása, és komoly anyagi kár sem történt.

Századszorra pusztított el az izraeli hadsereg egy palesztin falut

Van egy kis falucska, amit mindig újjáépítenek a helyiek. Mivel ez nagyon böki az izraeliek szemét, állandóan ledózerolják.

Vissza az oldal tetejére