Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: email

Hackerek támadták meg a brit parlamentet

Képtelenek voltak hozzáférni email-fiókjukhoz azok a képviselõk, akik szombat reggel nem a Westminsterben tartózkodtak.

Már az FBI is tart Hillary Clintontól?

Egyre nagyobb a nyomás az FBI igazgatóján, hogy hozza nyilvánosságra, milyen e-mailekre bukkant, melyeknek közük lehet ahhoz, hogy Clinton külügyminiszterként privát e-mailcímét használta, de a hatóságnak vasárnapra sikerült megszereznie a bírói engedélyt a levelek tüzetes átvizsgálásához.

Sexting miatt indulhatott újra a nyomozás Hillary Clinton ellen

A nyomozás újraindulásának okát pontosan maga Hillary Clinton se tudja, de biztos benne, hogy ugyan olyan eredménnyel zárul, mint az elõzõ.

Romániába szállították az USA-ból Guccifert, a Clinton e-mail botrányát kirobbantó erdélyi hackert

Romániában tölti le börtönbüntetését az Egyesült Államokban közel ötéves börtönbüntetésre ítélt Marcel Lehel Lazar írja a Mediafax. Az egykori taxisofõr törte fel George Maior román belföldi hírszerzési fõnök elektronikus postaládáját, és õ fedte fel Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter privát szerverének létezését is.

A Yahoo is kémkedett a felhasználók után

A Yahoo internetes óriáscég állítólag titokban figyelte az elektronikus levelezéseket az Egyesült Államok belföldi hírszerzése számára.

Izrael 200 nukleáris robbanófejet irányít Iránra

Colin Powell volt amerikai külügyminiszter feltört és kiszivárogtatott e-mailjeibõl Izrael nukleáris képességeirõl derülnek ki titkok.

Kiszivárgott Soros György és Hillary Clinton titkos levelezése

A WikiLeaks kiszivárogtatott egy olyan e-mailt, amit Soros György és Hillary Clinton váltott egymással még 2011-ben. Soros György tanácsokat adott Clintonnak, hogy mit kellene kezdenie az Albániában kialakult helyzettel.

Hillary Clinton "különösen felelõtlen" volt az FBI szerint

Az FBI szerint Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje, "különösen felelõtlenül" járt el az államtitkokat tartalmazó e-mailek kezelésével kapcsolatban.

A Wikileaks kiszivárogtatta Hillary Clinton e-mailjeit

Már hozzáférhetünk Hillary Clinton korábbi e-mailjeihez a Wikileaks jóvoltából.

Feltörték az Ifjúsági Kereszténydemokraták postafiókját, a Jobbikra terelõdik a gyanú

A Jobbik közeli hírportál, azaz az Alfahír elõzõleg megkereste az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséget. Egy e-mailt küldtek az IKSZ központi címére. Ebben egy készülõ cikkhez - amely egyébként azóta sem jelent meg - kértek érdektelen és közismert információt a szövetségtõl. Nem sokra rá Amerikából feltörték az IKSZ postafiókját, ellopták a hozzátartozó jelszót, és behatoltak egyik munkatársuk Facebook-fiókjába is. Nacsa Lõrinc, az IKSZ elnöke felettébb furának tartja az esetet.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére