Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: elõrehozott választások

Előrehozott választások lesznek Észak-Macedóniában

Április 12-én előrehozott parlamenti választást tartanak Észak-Macedóniában – ebben állapodtak meg a legnagyobb politikai pártok vezetői vasárnap este.

Kedden előrehozott választásokat írhat ki az olasz államfő

Sergio Mattarella olasz államfő csütörtök este bejelentette, hogy keddig ad további időt a közös kormány alakításáról egyeztető pártoknak. Új kormánytöbbség nélkül választásokat ír ki.

Felesküdött a jobboldali görög kormány

Felesküdött a jobboldali görög kormány

Letette az esküt az új görög kormány kedden, mindössze két nappal az országos parlamenti választásokat követően, amelyeken a legtöbb szavazatot a Kiriákosz Micotákisz által vezetett jobboldali-konzervatív párt, az Új Demokrácia (ND) szerezte meg.

Óriásit bukhat vasárnap a szélsőbalos Ciprasz

Óriásit bukhat vasárnap a szélsőbalos Ciprasz

Vasárnap előrehozott parlamenti választásokat tartanak Görögországban. A kormányzó szélsőbaloldali Szirizába és vezetőjébe, Alekszisz Cipraszba vetett bizalom igencsak megrendült az EP-választások óta. Július 7-én ismét a jobboldal kerülhet hatalomra Görögországban.

Kurz nem zárja ki egy újabb néppárti-szabadságpárti együttműködés lehetőségét

Nem zárta ki Sebastian Kurz volt osztrák kancellár, az Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke, hogy a választásokat követően pártja ismét koalícióra lépjen az Osztrák Szabadságpárttal (FPÖ).

A bevándorlásról is döntenek ma a spanyolok az előrehozott választásokon

A bizonytalanok magas száma miatt szinte megjósolhatatlan, hogy milyen összetételû kormány fog megalakulni az Ibériai-félszigeten.

Elõrehozott választások lehetnek Csehországban

Andrej Babis ügyvezetõ cseh miniszterelnök egy szombati lapinterjúban nem zárta ki, hogy amennyiben második kormánya májusig nem kapna bizalmat a képviselõházban, elõrehozott parlamenti választásra kerülhet sor.

CDU-s politikus: új választás lesz Németországban, Merkel nem indul újra

Nem sikerül az újabb nagykoalíció megalakítása Németországban, ezért elõrehozott választást kell kiírni, amelyen a Kereszténydemokrata Unió (CDU) már nem Angela Merkel vezetésével vesz részt - véli a CDU egyik tekintélyes vezetõje, Norbert Lammert a Bild címû lap szerdai értesülése szerint.

Most már biztos, hogy elõrehozott választások lesznek Ausztriában

A pontos dátumot még nem tudni, viszont az osztrák sajtó biztosra veszi, hogy tavasszal választások lesznek.

Vissza az oldal tetejére