Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ellenzéki média

Cáfolta a Jahn Ferenc Kórház a fake news gyár Index firkálmányait

Cáfolta a Jahn Ferenc Kórház a fake news gyár Index firkálmányait

Folyamatos a sebészeti ellátás a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben – közölte Ralovich Zsolt, az intézmény főigazgatója hétfőn az MTI-vel.

El kellene olvasni a néppárti javaslat eredeti dokumentumát, mielõtt hülyeséget ír az ember

Nemcsak itthon, hanem külföldön is egyre méretesebb kommunikációs lufikat próbálnak fújni a bevándorláspárti megmondóemberek, újságírók és politikusok azzal kapcsolatban, hogy márpedig a Fidesz néppárti tagságát büntetésképpen a pártcsalád felfüggesztette. Csakhogy nem ez olvasható a javaslat hivatalos szövegezésében.

"Begyöpösödött, buta, falusi parasztoknak" nevezte városa lakóit az ellenzék új üdvöskéje

Az ellenzéki médiumok (A-tól Z-ig) az utóbbi napokban kvázi mártírt csináltak Lakatos Bélából, Ács nemrégiben lemondott momentumos polgármesterébõl. Figyelembe véve, hogy nem is olyan régen még magából kikelve, elképesztõen minõsíthetetlenül ócsárolta kollégáit, igen érdekes belegondolni, hogy az ellenzéki média mit tart mérvadónak.

Mi az igazság Svédországban?

A haladó média beizzította a rakétákat, beindította a Nagy Lejáratás Hadmûveletét, vagyis a szokásos programot, amit mindig elindítanak, amikor valaki ellentmond a narratívájuknak és az alternatív üzenet másokhoz is eljut. Így esett most azzal a nõvel, aki svéd-magyarként nyilatkozott a köztévének arról, hogy Svédországban a bevándorlási helyzet tarthatatlan.

Csak a HVG-s cenzúra mentette meg az ellenzéket

Cenzúrázni kellett a HVG-nek a Závecz Research által készített felmérést.

Csak az ellenzéki nézõknek szól az RTL Klub hírmûsora

Annak ellenére, hogy az RTL Klub azt állítja magáról, hogy független és kiegyensúlyozott híradót sugároz, a valódi tartalom mégsem errõl árulkodik.

Válasz a MÚOSZ-nak, avagy a függetlenség hazug legendája

Az információhoz való jog nem egyoldalú dolog. Az olvasóknak joguk van tudni, hogy ki, mit, és miért ír.

Korábban is milliárdokat kapott az Index és az RTL

Hangosan sivalkodik az ellenzéki sajtó az állami reklámköltésekrõl, érdekes módon azonban ezek a médiumok (Magyar Nemzet, Index, RTL-csoport) a baloldali, majd a késõbbi, 2010-2014 közti idõszakban egy rossz szót sem szóltak az állami hirdetések miatt.

Az ellenzéki média új fixációja: Trump kézfogása

Hát igen, ilyen az, amikor az oroszokkal való összemosás már inkább konteónak tûnik, annyira erõltetett és komolytalan. Sebaj, a komplett ellenzéknek van tartalék terve: például kényszeresen rácuppannak Trump kézfogására.

Vissza az oldal tetejére