Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: diákok

A héten 3077 embernek segített Magyarország hazajutni hét országba

Ezen a héten is maximális fordulatszámon pörgött a munka annak érdekében, hogy valamennyi Magyarországra menekült külföldi állampolgár mielőbb visszajusson hazájába; a héten 3077 embernek segített Magyarország hazajutni hét országba – jelezte a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a közösségi oldalán.

Nem bináris férfiak aludtak az ötödikes lányokkal

Nem bináris férfiak aludtak az ötödikes lányokkal

Nem bináris biológiai férfi tanácsadók aludhattak ötödikes lányok kabinjában a tudományos táborban.

Azon tanakodnak a woke diákok, hogy mivel lehetne helyettesíteni a hálaadás ünnepét

Azon tanakodnak a woke diákok, hogy mivel lehetne helyettesíteni a hálaadás ünnepét

Egy hagyományos, évszázados tradíciókkal teli ünnep sem menekül meg a woke diákok haragjától. Az egyik egyetemen nemrég arról tartottak beszélgetést, hogy milyen alternatívával lehetne helyettesíteni a hálaadást, aminek a történelme a szervezők szerint át van itatva fehérséggel.

Ma kezdődnek az érettségik

Ma reggel – a járványügyi szabályok betartásával – országszerte megkezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első napon magyar nyelv és irodalomból középszinten 71 ezren, emelt szinten mintegy kétezren adnak számot tudásukról – írja az MTI.

A hallgatók harmada kiesik az egyetemről

Még mindig komoly lemorzsolódással küzd a magyar felsőoktatás, az Oktatási Hivatal (OH) tanulmánya szerint az egyetemi és főiskolai pályafutásukat megkezdő fiatalok harmada nem jut el a diplomaszerzésig, de bizonyos szakokon a sikertelenség aránya az 50-60 százalékot is meghaladja – írta a szombati Magyar Nemzet.

Mindössze négy hallgató hagyta el a megújult SZFE-t

Mindössze négy hallgató, az összlétszám kevesebb mint egy százaléka hagyta el a Színház- és Filmművészeti Egyetemet (SZFE) az első szemeszter lezárultával – tájékoztatta az intézmény vezetése kedden az MTI-t.

Hagyományos módon rendezik meg az idei érettségi vizsgákat

Maruzsa Zoltán hangsúlyozta: a tavaly tavaszi és őszi írásbeli vizsgákon, valamint a januári középfokú felvételin alkalmazott intézkedések mellett – tantermenként tíz tanuló, maszkviselés, testhőmérséklet-mérés, távolságtartás és kézfertőtlenítés – sehol sem alakult ki gócpont.

Vissza az oldal tetejére