Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: csak neked, csak most

Dömötör: "Mi Európát és Magyarországot védjük, az idő pedig minket igazol"

A május 26-ai európai parlamenti választás nagy helyosztója lesz majd a felelõtlen, Brüsszelben Magyarországot folyamatosan feljelentgetõ ellenzéki pártoknak. Ugyanis kiderül végre, hogy kinek mekkora is a valós szavazói támogatottsága - mondta a 888.hu-nak nyilatkozva Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, aki szerint a Fidesz jó úton jár azzal, hogy nemzeti alapokon álló EU-t akar, valamint hogy elutasítja a migránsok betelepítését.

Nógrádi György: Rengeteg terrorista járkál Európában, akikrõl semmit sem tudunk

Villáminterjú Nógrádi György kül- és biztonságpolitikai szakértõvel a terrorizmusról és az elmúlt hét ezzel kapcsolatos történéseirõl.

Ligeti: "A vörösterror egy merõben új, megrázó fejlemény volt az ország történetében"

A bolsevikok politikai eszközként alkalmazták a terrort Magyarországon. A "reformokat" a tanácsköztársaság bármilyen áron, ha kellett, erõszak útján is átvitte. Ebben Kun Béláék nem ismertek semmiféle kompromisszumot - jelentette ki a 888.hu-nak adott interjúban Ligeti Dávid történész.

Illés Boglárka: "A mai magyar fiatalok nem egy elveszett generáció tagjai"

A magyarországi Y és Z generáció öntudatosan tervezi a jövõjét, a többségük mindenképpen a szülõföldjén dolgozva, házasságban és családban képzeli el a felnõttkori életét - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Illés Boglárka. Az Emmi ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelõs helyettes államtitkára szerint a jelenlegi kormányzat egyáltalán nem a politikai pártok ifjúsági szervezeteirõl meg az úttörõszövetségrõl való gondoskodást tekinti a fiatalok támogatásának, hanem azt, hogy pártpolitikától függetlenül biztosítsa szükséges forrásokat és programokat a fiatalok terveihez.

Novák Katalin: Az ellenzék annyira hiteltelen, hogy már a családok támogatásának szándékát is ellenzi

A magyar ellenzéki pártok a családok támogatásának ügyében sem képesek nemzeti egyetértésre, csak elvenni és megszüntetni akarnak meglevõ támogatásokat, miközben nincs egyetlenegy érdemleges családtámogatási elképzelésük sem - mondta el a 888-nak nyilatkozva Novák Katalin. Az Emberi Erõforrások Minisztériumának család- és ifjúsági ügyekért felelõs államtitkára arról is beszélt, hogy teljesen abszurdnak tartja a bevándorláspárti európai elitnek a magyar családpolitikát minden alap nélkül rasszizmussal vádoló kritikáit, miközben ugyanez az európai elit szó nélkül tûri, hogy a magyarországi szövetségeseik választási szövetséget tervezzenek egy bizonyítottan rasszista és antiszemita párttal, a Jobbikkal.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" címû, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezõjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Juhász Hajnalka: "Ez a veszély fenyegeti Európát"

Ha a jelenlegi tendenciákat nem fékezzük meg, a kereszténység bázisát 2050-re már nem Európa, hanem az afrikai területek fogják képezni, s ez a folyamat a gondolkodásunkat, a világunkat, a kultúránkat és az identitásunkat is teljes mértékben átrendezi. Ezért nagyon fontos az a misszió, amelyet a magyar kormány magára vállalt - jelentette ki a 888.hu-nak adott interjújában Juhász Hajnalka miniszteri biztos, a KDNP politikusa.

"A jövõben nagyon sokat fogunk hallani a zsidók Nyugat-Európából való kivándorlásáról"

A napokban jelent meg a Migrációkutató Intézet tanulmánya a bevándorlás és az antiszemitizmus kapcsolatáról. Az elemzésrõl Veszprémy László Bernátot, az intézet kutatóját, a tanulmány szerzõjét kérdeztük. Szóba került az "importált" antiszemitizmus, a nyugat-európai hatóságok statisztikai trükközései, valamint az is, hogy a helyi közösségek által az antiszemita támadásokról felvázolt kép nem egyezik a "hivatalos" állásponttal.

Baán László: A megújult Liget elkészül 2022-re, és mindenben jobb lesz a réginél

A Szabolcs utcai új, központi múzeumi raktár átadásával és a régi magyar mesterek anyagának a Hõsök terére kerülésével folytatódik 2019-ben a Szépmûvészeti Múzeum megújulása - mondta el az intézmény fõigazgatója, Baán László a 888.hu-nak. A Budapest Liget Projekt miniszteri biztosa szerint minden alaptalan ellenzéki vádaskodásokra rácáfolva a magyar rockzenérõl is megemlékezõ Magyar Zene Házával együtt teljesen kész lesz 2022-re az újjáépült Liget.

Ifj. Lomnici Zoltán: Intõ jel a külföldön kiképzett tüntetõk megjelenése

A magyar demokrácia és szuverenitás elleni támadásokban külföldiek is részt vesznek, ami alapján feltételezhetõ, hogy a mostani tüntetéseken történtek szorosan összefüggnek a Soros-féle kunbábonyi aktivistaképzésekkel - mondta el ifj. Lomnici Zoltán. A Századvég jogi szakértõje szerint a radikalizálódó ellenzék politikusainak a provokációk elkövetése közben emlékezniük kellene arra, hogy mindenképpen van személyes felelõsségük.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére