Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: corvinus

Gyorsított engedélyezéssel télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

Az elhúzódó háború és az elhibázott brüsszeli szankciók okozta energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős növelésével enyhíti a kormány. A Békés megyei Nyékpuszta nem hagyományos földgázmező további kutatását, fejlesztését célzó Corvinus projektet kiemelt beruházássá nyilvánították. A gyorsított hatósági engedélyezés mellett így az első, már lefúrt kút 2023 januárjáig termelésbe állhat – tájékoztat a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM).

Már most látszanak az egyetemi alapítványi működés eredményei

Már most látszanak az egyetemi alapítványi működés eredményei

Több mint két évvel az alapítványi működésre váltás után már látszanak az új struktúra eredményei a Budapesti Corvinus Egyetemen – közölte a felsőoktatási intézmény kedden az MTI-vel.

Corvinus-rektor: itthon kell tartani a fiatalokat

Corvinus-rektor: itthon kell tartani a fiatalokat

Meg kell állítani azt a folyamatot, hogy a legtehetségesebb magyar diákok közül egyre többen nem idehaza, hanem külföldön tanulnak tovább –hangsúlyozta Takáts Előd, a Budapesti Corvinus Egyetem új rektora.

Karácsony szerint ha Orbán Viktor megnyeri a választást, akkor nagy baj van az országgal

Karácsony szerint ha Orbán Viktor megnyeri a választást, akkor nagy baj van az országgal

A függetlenobjektív Telex elkísérte a főpolgármestert egyik kampánynapjára, ahol valamilyen rejtélyes oknál fogva a jelenlévők előtt sem a Budapesten okozott dugóhelyzetről, sem sorozatos botrányairól nem beszélt.

A főpolgármester a Corvinusra kenné a jogszerűtlen kinevezését

Karácsony Gergely szerint semmilyen előnyhöz nem jutott azzal, hogy szabálytalanul foglalkoztatta az egyetem havi nettó százezres fizetésért a kétezres évek elején.

Lezárult a vizsgálat: Karácsony nem oktathatott volna a Corvinuson

Lezárult a vizsgálat: Karácsony nem oktathatott volna a Corvinuson

Karácsony Gergelyt jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Budapesti Corvinus Egyetem – a Magyar Nemzet információi szerint erre az eredményre jutott az Oktatási Hivatal vizsgálata.

Amikor a baloldal még szerette a kínai oktatást

Amikor a baloldal még szerette a kínai oktatást

Amikor a balliberális politikusok kormányon voltak, még nem számított kommunista kémképzőnek a Fudan, sem a többi kínai egyetem. Olyannyira nem, hogy Mészáros Tamás, a Corvinus Egyetem akkori rektora (2003–2011) egy delegációval több kínai felsőoktatási intézményt is felkeresett – írja a Magyar Nemzet kedden.

Brüsszel alaposan kitömte pénzzel a Soros-egyetemet

A Soros-egyetem magyarázata szerint "pártatlan, szakértõi értékelésekre támaszkodó tudományos bizottságok" döntöttek az eurómilliók sorsáról.

Marad az ingyenes oktatás a Corvinuson

A jelenlegihez hasonló mértékben, évfolyamonként ezres nagyságrendben megmarad az ingyenes tanulás lehetõsége a Budapesti Corvinus Egyetemen azt követõen is, hogy alapítványi fenntartásúvá válik az intézmény - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszteri biztosa az M1 mûsorában.

Ezért nem értik a liberálisok a családtudományt

A családtudományoknál a demográfiai kérdés kerül elõtérbe, ideértve például annak kutatását, mi befolyásolja a gyermekvállalási kedvet - ami sok liberálisnál már önmagában habzó szájú visszatetszést kelt, hiszen akkor óriási felelõsséget és önfeláldozást is kellene vállalni.

Vissza az oldal tetejére