Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: civilszervezetek

Sérelmezik a civilszervezetek az illegális migránsok tartási körülményeit

Franciaországban ráccsal körülvett gyűjtőközpontokban őrzik az illegális migránsokat, egy csütörtökön nyilvánosságra hozott jelentés szerint „túl sokáig” tartanak rács mögött gyűjtőközpontokban (CRA) illegális bevándorlókat – derült ki öt, migránsokat segítő francia szervezet csütörtökön közzétett jelentéséből.

A civil szervezeteknek hála csak idén több mint ezer migráns fulladt a Földközi-tengerbe

A civil szervezeteknek hála csak idén több mint ezer migráns fulladt a Földközi-tengerbe

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága kedden azt közölte, hogy idén is már több mint ezer, Európába tartó migráns fulladt a Földközi-tengerbe.

Brüsszel majdnem százszor annyit költ Soros szervezeteire, mint a határvédelmünkre

Brüsszel majdnem százszor annyit költ Soros szervezeteire, mint a határvédelmünkre

Színt vallott a bevándorláspárti Brüsszel: kis híján százszor annyi pénzt fordítanak uniós forrásokból Soros György civil szervezeteinek támogatására, mint a magyar határvédelem költségeinek megtérítésére.

Így segítenek a civil szervezetek aktivistái a migránsoknak Franciaországban

Négy évvel a migránshullám kirobbanását követõen még mindig akadnak olyan lelkes civil szervezetek és aktivisták, akik továbbra is abban érdekeltek, hogy minél több illegális bevándorlót törvénytelenül segítsenek át egyes országhatárokon.

Így érvel egy migránspárti civil szervezet: "a feszület rasszista jelkép"

Egy Görögországban tevékenykedõ, kifejezetten a migránsok integrálásában és utaztatásában érdekelt civil szervezet szerint a keresztények legfõbb szimbóluma a kirekesztést jelképezi, ezért annak semmi keresnivalója sincs a sziget közterületén.

Így támadták Magyarországot Európa hóhérai

Õk azok, akik szerint Magyarországon egyértelmûen fennáll az uniós értékek súlyos megsértésének kockázata, így indokolt az alapszerzõdés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás megindítása.

Az EP megszavazta, de a Fidesz nemmel voksolt a Soros-szervezetek támogatásáról

Morvai Krisztina lapunknak eljuttatott közleményében kifejtette, sajnos megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítõ civil szervezetek támogatásáról szóló elõterjesztést.

Szorul a hurok a Soros-féle migránsmentõ civil szervezetek körül

Nehezen fogják tudni folytatni munkájukat azok a migránsok mentésével foglalkozó nem kormányzati szervezetek (NGO-k), amelyek elutasítják a római kormány által számukra kidolgozott magatartási kódexet - vélekedett Marco Minniti belügyminiszter egy csütörtöki nyilatkozatában.

Még, hogy a kormány nem támogatja a civil szervezeteket

Civil szervezetek mûködését támogatja a kormány egy csütörtökön közzétett pályázattal. A 185,5 millió forintos keretbõl azok az alapítványok, egyesületek, szövetségek kaphatnak pénzt, amelyek tavaly adományokat gyûjtöttek - jelentette be az Emberi Erõforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs helyettes államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

Megegyezésre törekszünk a Norvég Alappal, de nem minden áron

Perényi Zsigmond, a Miniszterelnökség nemzetközi ügyekért felelõs helyettes államtitkára szerint a magyar kormány célja, hogy a teljes civil világ részesülhessen a norvég civil alap pénzeibõl, ezért ragaszkodik hozzá, hogy beleszólása lehessen annak a pályázatnak a kiírásába, amelynek alapján kiválasztják a pénzek alapkezelõjét.

Vissza az oldal tetejére