Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: cég

Pénzmosó bandát számoltak fel a rendőrök, kétmilliárd forintot zároltak

Felszámoltak egy pénzmosással foglalkozó bandát a rendőrök: 18 gyanúsítottat fogtak el és több mint kétmilliárd forintot zároltak – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda pénteken a police.hu oldalon.

Méregdrága egy „független” lap: 68,5 milliót kalapozhatott össze eddig a #legyenmásik

Méregdrága egy „független” lap: 68,5 milliót kalapozhatott össze eddig a #legyenmásik

A nagy dérrel-dúrral felmondott indexesek új lapját, a telex.hu-t már csaknem 23 ezren támogatták anyagilag. Ez a legalacsonyabb rendszeres támogatási összeggel számolva 68,5 millió forintot jelent. Ha ez az összeg havi rendszerességgel állandósul, akkor a ex-indexesek béralapja 60 százalékkal lehet magasabb lesz, mint a felmondásuk előtt. Így már egész jó üzletnek tűnik, ha valakit „tönkretesz a rendszer”.

Százmilliós kárt okozott az eltűnt MSZP-s cége

Klasszikus körbetartozós lenyúlás részese volt a három éve nyomtalanul eltűnt Sápi Attila MSZP-s zuglói képviselő őrző-védő cége.

Egy liberális városnak nem tetszett, hogy túl sok zászló van kitéve

Visszavágott a massachusettsi Chelmsfordnak az egyik helyi vállalat, miután az önkormányzat azt kérte tõlük, hogy ne tegyenek ki amerikai zászlókat, mert az zavarhatja a helyieket.

Most érdemes vezetni: a magyar sofõrök bére beérte a németekét

Fényes jövõje lehet annak, aki itthon akar sofõrködni, ugyanis a munkaerõhiány miatt a vállalatok igen szép summát adnának minden hónapban.

Napi jó hír: csaknem tízezer céget alapítottak idén

Többéves cégalapítási rekord dõlhet meg idén: a Nemzeti Cégtár adatai szerint eddig már 9417 céget alapítottak - a pénteki Világgazdaság cikke szerint akkora cégalapítási láz tapasztalható Magyarországon, hogy az eddigi részeredmények alapján 2013 után idén újra több mint 30 ezer vállalkozás kezdheti meg mûködését; az elmúlt négy évben rendre 25 és 29 ezer között mozgott ez a szám.

Felvidéki magyar vállalatokat díjaztak az Év vállalkozója gálán

A külhoni magyar fiatal vállalkozók és családi vállalkozások támogatása hathatósan hozzájárul a külhoni magyarok szülõföldön való boldogulásához - jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelõs államtitkára szombaton a felvidéki Révkomáromban, ahol köszöntõt mondott a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége szervezésében megrendezett Év vállalkozója gálán.

Ilyen egy multi: bért emel, de kirúgja a dolgozóit

A Tesco megközelítõleg ötszáz embert küldhet el a központi részlegrõl.

Már a németek is ódzkodnak a migránsok alkalmazásától

Sigmar Gabriel német alkancellár és gazdasági miniszter szerint a német vállalatok nem foglalkoztatnak elég bevándorlót. Sokkal többet kellene alkalmazniuk.

Vissza az oldal tetejére