Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bundestag-választás

Fox News: "A Trump-hatás elérte Németországot"

Az Egyesült Államokban sem mentek el szó nélkül a múlt vasárnapi német választások eredménye mellett. A konzervatív, republikánuspárti Fox News ügyvezetõ alelnöke szerint Németországot is elérte a Trump-hatás.

Máris zsarolásba kezdtek a Zöldek, hallani sem akarnak felsõ határról

Korántsem lesz zökkenõmentes a kormányalakítás Németországban, ugyanis a Zöldek hallani sem akarnak a CSU követelésérõl, miszerint felsõ határt kellene szabni az illegális bevándorlók befogadásában.

A németek rájöttek arra, hogy a magyar-lengyel határvédõ álláspont a nyerõ

Fontos kérdésben döntöttek a német választók vasárnap: helyesebb a keresztény Európát védõ álláspont, mint a migránssimogató, az illegális migrációt felsõ határ nélkül erõltetõ, multikulturalizmust piedesztálra emelõ politika. Az eredmények errõl tanúskodnak.

Seehofer vitát indított a párton belül

Horst Seehofer, a Keresztényszociális Unió (CSU) vezetõje vitára bocsátotta pártjának vezetõségében azt a kérdést, hogy változtassanak-e a német szövetségi parlamentben hagyományos CDU/CSU frakció-együttmûködésen - szivárgott ki a vezetõség hétfõi müncheni ülésérõl.

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

Sok szempontból is történelmi választás volt a tegnapi. Az AfD bejutásával és a szocialisták történelmi vereségével új korszak kezdõdhet a német politikában. Az igazi kérdés pedig az, hogy mi jön Merkel után.

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

Hétszáznál is több képviselõje lesz a német parlamentnek.

Kurz: nem meglepõ az eredmény, Merkelék nem vették komolyan a válságot

Alig meglepõnek nevezte Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter, az Osztrák Néppárt vezetõje a németországi vasárnapi Bundestag-választások eredményét.

Reggel 7:59

Megvan a német választások összesített eredménye; Az AfD vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi Merkel miatt; Orbán: Magyarország stratégiai kapcsolatot szeretne kiépíteni Vietnammal.

Itt a német választások összesített eredménye!

A szavazatok 33 százalékát szerezte meg a vasárnapi németországi választáson az Angela Merkel kancellár vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a bevándorlásellenes AfD pedig az ország harmadik erejévé nõtte ki magát.

Deák Dániel: Merkel nehezebb helyzetbe került

A Nézõpont Intézet elemzõje szerint az AfD bejutása arra sarkallhatja majd az újraválasztott kancellárt, hogy tovább szigorítson bevándorláspolitikáján.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére