Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: budaházy györgy

Budaházyért tüntetnek – Lezárták az Erzsébet hidat

Budaházyért tüntetnek – Lezárták az Erzsébet hidat

Tüntetők egy csoportja lezárta az Erzsébet hidat.

Budaházy György ismét bíróság elõtt

Megkezdõdött a terrorcselekménnyel és más bûncselekményekkel vádolt Budaházy György és társainak megismételt elsõfokú eljárása a Fõvárosi Törvényszéken pénteken.

Sneider elhatárolódott Budaházytól, miközben Toroczkai szívesen látná a Jobbikban

Egyre kínosabb pillanatokat kénytelen átélni nemcsak a Jobbik vezetése, hanem a párt szavazótábora is, annyira összevissza nyilatkoznak a pártelnöki pozícióért versengõ alelnökök. Most éppen a Budaházy György mellett való kiállás okozott zavart a Jobbikban.

Így kell értelmezni a Budaházy-per fejleményeit

Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédõ tömören és érthetõen foglalta össze a közel egyórás bírósági indoklást, melynek keretében hatályon kívül helyezte az elsõfokú ítéletet és új eljárásra utasított a terrorcselekménnyel és más bûncselekményekkel vádolt Budaházy György és társai ügyében a Fõvárosi Ítélõtábla.

Budaházy: kizárt, hogy lesz Jobbik-kormány

1990 óta ez a legjobb kormány, amely Magyarországon volt - nyilatkozta a magát magyar hazafiként meghatározó Budaházy György a Figyelõnek adott exkluzív interjújában.

Budaházy ismét beszólt a Jobbiknak

A nemzeti radikálisok ikonikus alakja nem elõször tett utalást azokra a magukat hazafinak mondó politikusokra, akik a nemzeti összefogás helyett csak saját karrierjüket és megélhetésüket helyezik elõtérbe.

Lemondott a Budaházyt tizenhárom év fegyházra ítélõ bírónõ

Benyújtotta lemondását Kenéz Andrea, a Fõvárosi Törvényszék tanácselnöke, aki a Budaházy-ügy vádlottjait összesen 125 év fegyházra ítélte tavaly augusztusban - értesült a PestiSrácok.hu.

Házi õrizetbe helyezték Budaházy Györgyöt

Sajtóértesülések szerint hazaengedték a terrorcselekmények miatt elsõ fokon tizenhárom év fegyházra ítélt Budaházy Györgyöt. A Magyar Nemzet Online és az Origo hétfõn azt írta, az elõzetes letartóztatásból házi õrizetbe helyezték, a börtönbõl délután távozott.

Gyurcsányék boldogok, hogy lecsukják Budaházyt

Az összesen 125 év fegyháznyi ítéletnek Gyurcsányék nagyon örülnek.

Kitört a balhé Budaházy tárgyalásán

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélték a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt.

Vissza az oldal tetejére