Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: brüsszeli merénylet

"Most kell megcsinálnunk, különben a rácsok mögött rohadunk meg"

Pontosan két évvel ezelõtt történt a 32 áldozatot követelõ brüsszeli terrortámadás, amelynek során a Zaventem nemzetközi reptérnél és a brüsszeli metróban robbantotta fel magát három dzsihadista. Az események felidézésével és a merénylet elõzményeivel emlékezünk meg a terrortámadás áldozatairól.

Marokkói terroristákat fogtak a spanyolok

Nyolc terroristát tartóztattak le kedden a spanyol hatóságok, részben a tavalyi brüsszeli merénylettel összefüggésben.

Egy éve csapott le az iszlamista terror Brüsszelre

Több megemlékezést is tartottak ma Belgium fõvárosában a tavalyi merénylet emlékére.

Egyre több a fiatal szélsõséges iszlamista Brüsszelben

Emelkedõben van a radikális iszlamista fiatalok száma a fõként bevándorlók lakta, hírhedt brüsszeli Molenbeek negyedben, amely a tavaly márciusi merényleteket követõen került a nemzetközi érdeklõdés középpontjába.

Gyorstalpalót kell elvégezniük a rendõröknek a muszlimok miatt

Isz­lám val­lási lec­ké­ket vesz­nek a brüsszeli rend­õrök. A tanfolyamtól azt várják, elõbb fogják megtudni, várható-e a közeljövõben terrortámadás a városban. A rendõrök egyébként úgy mehetnek be a muszlimok lakta negyedekbe, hogy tudják: élve fognak kijönni onnan.

Angol segélybõl robbanthattak Brüsszelben

Mohamed Abrini, a brüsszeli repülõtér elleni támadást követõen "kalapos férfiként" ismert terrorista Nagy-Britanniából szerzett pénzbõl fedezte a merénylet elõkészületeit.

Brüsszeli terrortámadás lehetõségére figyelmeztetett az amerikai hírszerzés

Fennáll a terrortámadás veszélye a Brüsszel belvárosában pénteken nyíló karácsonyi vásár helyszínén az amerikai hírszerzés szerint - erõsítette meg a La Libre Belgique címû belga napilap szerdán.

Újabb terroristát azonosíthattak a hatóságok, aki köthetõ a párizsi és brüsszeli merényletekhez

A gyanú szerint egy marokkói származású belga férfi, Oussama Atar Szíriából mozgathatta a szálakat, és nagy valószínûséggel benne volt a terrortámadások kitervelésében.

Újabb belgiumi merényletre készül az Iszlám Állam?

A terrorszervezet már nem a Szíriába utazásra toborozza a vele rokonszenvezõ fiatalokat, hanem arra ösztönzi õket, hogy Belgiumban kövessenek el merényleteket.

Budapesten szervezkedtek a párizsi terrortámadások végrehajtói

A párizsi és a brüsszeli terrortámadásokat elkövetõ terroristasejt több tagja is hosszabb-rövidebb ideig Magyarországon tartózkodott. Az Iszlám Állam által kiképzett terroristák a migránsáradatot kihasználva, a balkáni útvonalon érkeztek hazánkba - tudta meg a Magyar Idõk.

Vissza az oldal tetejére