Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: baloldali antiszemitizmus

A liberális zsidók védik a Magyar Narancsot, szerintük a lap csak véletlenül lett antiszemita

A Magyar Narancs nem antiszemita, mert Magyarországon csak a jobboldaliak, valamint csak és kizárólag a jobboldali lapok lehetnek antiszemiták. A zsidók meg baloldaliak, és õk tudják, hogy mi a jó nekik. Ezeket a mondatokat a Szombat nevû zsidó lap munkatársa írta, és közben nem érzett szégyent.

Balliberális lapok zsidóznak, de még nekik áll feljebb!

A tudathasadásban szenvedõ baloldali újságok elõszeretettel hivatkoznak a szakmaiságra, a moralitásra és az újságírói etikára, de rendre megfeledkeznek arról, hogy ha a jobboldali, konzervatív közösséget, esetleg ha Orbán Viktort kell lejáratni, akkor az eszközökben egyáltalán nem válogatnak. Sõt, a baloldali közösség kurucinfójának számító Magyar Narancs gusztustalanabbnál gusztustalanabb címlapjain már szerepelt Orbán Viktor szögesdrótos Hitler-bajusszal, pajeszos rabbiként ábrázolva, vagy éppen Köves Slomó kormánypárti díszzsidóként. A Magyar Narancs segítségével mutatjuk be a liberális kettõs mércét.

A baloldal elárulta a zsidóságot

Kísértet járja be Európát, az antiszemitizmus kísértete - hangzott el egy 12 évvel ezelõtti konferencián, ahol a baloldali antiszemitizmus új aspektusait vizsgálták. Tizenkét év alatt sok víz lefolyt a Dunán, és egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a nyugati mainstream baloldal és szövetségese, a neoliberalizmus rálépett a nemzeti szocializmus által kikövezett antiszemita ösvényre. 2018-ra elérkezett az idõ, amikor nyíltan, félelem és retorzió nélkül beszélhetünk a haladó baloldal új, minden eddiginél meglepõbb és nagyobb erejû antiszemitizmusáról.

Zsidókra támadt egy török férfi Bécsben

Egy török származású férfi megtámadott egy nõt és három zsidó férfit Bécsben - írja a JTA.

A Medián nem meri kimondani, hogy a baloldaliak antiszemiták

A megboldogult SZDSZ házi közvélemény-kutatója a saját adataiból sem meri levonni azt a következtetést, hogy a baloldalon egyre több antiszemita ember található. Nem baj, megtesszük helyettük mi.

Egy elemzés szerint a hazai balliberális lapok nettó antiszemita húrokat pengetnek

Heller Ágnes valószínûleg nem teszi ki a Vona Gábor-portré mellé a Spinoza-ház ablakába az ortodox zsidó közösség portálja által közzétett elemzést, amelyben kemény kritikával illetik a Mércét, a 444-et és az Indexet is.

Minden kezdõdik elölrõl: Németországban már megint félnek a zsidók

Elmúltak a boldog békeidõk, egyre nehezebb és rosszabb Németországban zsidónak lenni.

A világ legnagyobb sóhivatala már megint Izrael-ellenes döntést hozott

A világ legnagyobb és egyben a legdrágább sóhivatala védett övezetté nyilvánította az Izrael által "megszállt" Hebront.

Vissza az oldal tetejére