Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bajnai

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Az Amerikából, az Action for Democracy nevű szervezeten keresztül érkező milliárdos nagyságrendű kampánytámogatások ügyében tiltott pártfinanszírozás gyanúja miatt közérdekű bejelentést tett a fideszes Halász János az Állami Számvevőszéknél. A politikus arra kérte az ÁSZ elnökét, hogy a szervezet vizsgálja ki a történteket, illetve ha szükséges, tegye meg a jogi lépéseket a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalmat, a baloldali pártokat, illetve a Bajnai Gordon volt kormányfő nevével fémjelzett DatAdat-csoportot is érintő ügyben – írja a Magyar Nemzet.

Több embert is gyanúsít a rendőrség a Városháza-botrány ügyében

Több embert is gyanúsít a rendőrség a Városháza-botrány ügyében

Három személyt is meggyanúsított a Városháza-gate-ként elhíresült, a fővárosi baloldalhoz köthető korrupciós ügyben a rendőrség – értesült a Magyar Nemzet.

Dollárbaloldal: így ömlött a pénz a Bajnai-cégekhez

A Nemzetbiztonsági Bizottság által szerdán nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján egyértelmű, hogy a baloldali kampány központi „agya” a DatAdat-csoport volt. Ennél a cégnél találkozott a régi baloldali gárda és a külföldről érkezett pénz, valamint kampánytechnika. A most nyilvánosságra került adatok alapján kulcsszerep jutott a 2019-es önkormányzati választáson már bevetett, DK-közeli EzaLényeg nevű szélsőbaloldali lejárató portálnak is.

Szent-Iványi „független” szakértőként Orbánba törölgeti a lábát

Szent-Iványi „független” szakértőként Orbánba törölgeti a lábát

Nem tudom, mi érdeke fűződik Szent-Iványi Istvánnak ahhoz, hogy úgymond független külpolitikai szakértőként Orbán Viktorba törölgesse a lábát, ő azonban mégis azt teszi.

Márki-Zay összevissza beszél, Bajnaiék akcióban, több városban kampányolt Orbán Viktor

Márki-Zay összevissza beszél, Bajnaiék akcióban, több városban kampányolt Orbán Viktor

Orbán Viktor elzárta a gázcsapot Ukrajna felé – mondta Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje a 888.hu stábjának a Széll Kálmán téren tartott keddi fórumán. Bajnai Gordonhoz kapcsolódó adathalász céggel együttműködve zavaros sms-eket küld kormánytisztviselőknek is a baloldal. Több városban is kampányolt ma Orbán Viktor.

Az amerikai progresszív baloldal segíti Bajnaiék adatgyűjtését

Az amerikai progresszív baloldal segíti Bajnaiék adatgyűjtését

Ezer szállal kötődik az amerikai Demokrata Párt bal szárnyához Bajnai Gordon és Ficsor Ádám cégcsoportja, amelynek legfontosabb alkalmazottai mind a progresszív demokraták közül kerültek ki. A DatAdat tevékenységét nemigen hirdetik, a kliensek egymásnak ajánlják a kizárólag a progresszív ügy előmozdításán dolgozó vállalatot – írja az Index a lap birtokába került felvételek és információk alapján.

Így térne vissza Gyurcsány-Bajnai-korszak Márki-Zay hátán

A választás tétje, hogy visszatér-e a Gyurcsány-Bajnai-korszak, mondta csütörtökön Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Márki-Zay Péter, azaz Gyurcsány jelöltjének szavai folyamatosan alátámasztják ezt. Ahogy természetesen főnöke, Gyurcsány szavai is, aki múlt pénteken arról beszélt, készen állnak a kormányzásra. A baloldal kormányzása idején, a Gyurcsány-Bajnai-korszakban brutális megszorítások érték a magyar embereket, rezsiár- és adó-emelésekkel, támogatások leépítésével, fizetős egészségüggyel és a 13. havi nyugdíj elvételével kellett szembenéznie az embereknek. Márki-Zay Péter nyilatkozatai rávilágítanak, ezt a korszakot hoznák vissza, megszüntetnék a rezsicsökkentést, fizetőssé tennék az egészségügyet, de beengednék a migránsokat és eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt is – írja az Origo.

Márki-Zay a fideszesek sértegetéseivel dolgozik Gyurcsány és Bajnai visszatérésén

Márki-Zay a fideszesek sértegetéseivel dolgozik Gyurcsány és Bajnai visszatérésén

Ma reggel, úgy kilenc körül egyszer csak levelet hozott a drótposta. Méghozzá nem kisebb személyiség, mint Márki-Zay Péter keresett meg, hogy fizessek neki 5000 forintot. Támogassam ennyivel a kampányát.

Márki-Zay a nemzetközi nagytőke trójai falova

Márki-Zay a nemzetközi nagytőke trójai falova

Márki-Zay még arra sem képes, hogy egy találkozóját titokban tartsa, ha azt nem akarja a nyilvánosság orrára kötni. Bár Bajnai ex-miniszterelnökkel létrejött megbeszélését egyáltalán nem biztos, hogy nem a nyilvánosságnak szánta, ez esetben ugyanis nem megy el egy nyilvános étterembe trafikálni vele.

Vissza az oldal tetejére