Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: atomalku

Iráni külügyminiszter: Washington mutassa ki jó szándékát

Joe Biden amerikai elnöknek fel kellene oldania néhány szankciót Iránnal szemben, hogy ezzel is kifejezze jó szándékát az iráni atomprogramról kötött megállapodás felélesztésével kapcsolatban – jelentette ki Hosszein Amirabdollahián iráni külügyminiszter vasárnap.

Teherán elutasítja a szankciók fokozatos feloldását

Irán elutasítja az ország ellen elrendelt büntetőintézkedések fokozatos feloldását – jelentette szombaton a Press TV angol nyelvű iráni hírtelevízió a teheráni külügyminisztérium által közzétett állásfoglalást idézve.

Joe Biden szerint nincs család drog- és alkoholprobléma nélkül

Joe Biden szerint nincs család drog- és alkoholprobléma nélkül

Az Egyesült Államok elnöke bekeményített az iráni atomalku ügyében, és azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy szerinte minden családban van drog- és alkoholprobléma. Miért is ne lenne...

A francia külügyminiszter szerint nem háborúval kéne Iránt semlegesíteni, hanem atomalkuval

Sürgősen értésére kell adni Iránnak, ahol folyamatban van a nukleáris fegyverek kifejlesztése, hogy ennyi és ne tovább – jelentette ki egy vasárnap megjelent interjúban a francia külügyminiszter.

Irán tárgyalna, de csak ha bocsánatot kér tőle az USA

Irán tárgyalna, de csak ha bocsánatot kér tőle az USA

Irán nyitott lenne arra, hogy tárgyalásokba bocsátkozzon az Egyesült Államokkal, ha Washington bocsánatot kér azért, amiért kilépett a 2015-ös atomalkuból és kárpótolja Teheránt – jelentette ki szerdán Haszan Róháni iráni elnök.

A perzsa állam képes bármilyen dúsítottságú uránt előállítani

Irán képes bármilyen dúsítottságú urán előállítására, ha az illetékes hatóságok így döntenek – közölte szombaton Irán atomügynökségének helyettes vezetője a hivatal honlapján.

Irán kilép az atomalkuból, urándúsításba kezd

Irán kilép az atomalkuból, urándúsításba kezd

Irán: Amerika kezdte a háborút, viselje a következményeit.

Trump diplomáciából oktatta ki Macront

Trump diplomáciából oktatta ki Macront

Elégedetlenségét fejezte ki csütörtökön Twitter-profilján Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfő Iránnal kapcsolatos diplomáciája miatt.

Újra találkozhat a két világvezetõ

Nem Macronról és Justin Trudeauról van szó, hanem igazi vezetõkrõl: Trumpról és Putyinról. Az amerikai elnök nyomást gyakorolna Oroszországra, de Putyin egyelõre találkozóra hívta.

Az USA "a történelem legkeményebb szankcióit" vetheti be Iránnal szemben

AZ USA új nemzetközi szerzõdést akar Iránnal és egyben a diplomáciai kapcsolatok teljes körû felújítását - hangoztatta Mike Pompeo amerikai külügyminiszter a Heritage Alapítvány hétfõi rendezvényén mondott beszédében.

Vissza az oldal tetejére