Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ász

Számvevőszék: 10 éve sorozatos pénzügyi szabálytalanságok vannak az SZFE-en

Számvevőszék: 10 éve sorozatos pénzügyi szabálytalanságok vannak az SZFE-en

Ezt állítja az Állami Számvevőszék keddi közleményében.

Csak nem?! Megint kiderült, hogy a baloldal hazudik reggel, éjjel meg este

Csak nem?! Megint kiderült, hogy a baloldal hazudik reggel, éjjel meg este

Évek óta folyamatosan Magyarország elszegényedésével riogat a baloldal, az Állami Számvevőszék lezárult vizsgálata szerint azonban 2010-2017 között 908 ezer fővel csökkent a szegénységben élők száma, ami több mint kétszer annyi, mint a 2020-ra tett nemzeti vállalásban szereplő 450 ezer fő.

Meglett a sunnyogás ára: felfüggesztette a DK párttámogatását a számvevőszék

Meglett a sunnyogás ára: felfüggesztette a DK párttámogatását a számvevőszék

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) felfüggesztette a Demokratikus Koalíció (DK) költségvetési támogatását mindaddig, amíg a párt helyre nem állítja törvényes gazdálkodását és azt dokumentumokkal nem igazolja – jelentette be a számvevőszék főtitkára csütörtökön egy online sajtótájékoztatón.

A jogsértõ ellenzék már az Állami Számvevõszék függetlensége ellen folytat támadást

Domokos László, az Állami Számvevõszék (ÁSZ) elnöke megelégelte az ÁSZ-t érõ ellenzéki támadásokat, ezért levélben arra kérte Kövér Lászlót, az Országgyûlés elnökét, hogy a tegyen lépéseket a jogállamiságot képviselõ független szervezet elleni képviselõi támadások megakadályozására.

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

Hiába cirkuszolt Hajnal Miklós az Echo TV-ben, a párt nem tudott elszámolni az államtól kapott támogatásával. Megdöbbentõ, hogy a Momentum még számlákkal sem tudta igazolni költéseit.

A Momentum bõkezû volt kampánystábjával, az állami támogatással azonban nem tudott idõben elszámolni

A Momentum Mozgalom "sok huzavona" után közzétette kampányköltéseirõl készült részletes beszámolóját, erre azért kényszerült a párt, mert az Állami Számvevõszék (ÁSZ) kezdeményezte költségvetési támogatásuk felfüggesztését - írta az Origo hírportál, kiemelve, hogy a Momentum bõkezû volt kampánystábja tagjaival.

Nem érti a Momentum és a Párbeszéd, hogyan kell elszámolni a kampánypénzekkel

Folyamatban van a tavalyi országgyûlési választás kampánypénzeinek ellenõrzése; a jelentéstervezetek nem nyilvánosak - közölte az Állami Számvevõszék (ÁSZ) szombaton az MTI-vel. A szervezet arról is tájékoztatott: már korábban megküldte a Momentum Mozgalomnak és Párbeszédnek a költségvetési támogatásuk felfüggesztésérõl szóló tájékoztatást.

Az ÁSZ felfüggesztette a Momentum és a Párbeszéd költségvetési támogatását

A törvényességgel nem sokat foglalkozó mikropártok, a Momentum és a Párbeszéd is elbukni látszik a költségvetési támogatását, mivel elfelejtettek elszámolni a választási kampányköltségvetésükkel.

Eltûnt a Jobbik által összegyûjtött 100 millió forint

Ismét magyarázkodásra kényszerülhet a Jobbik, miután az eredetileg az Állami Számvevõszék (ÁSZ) által kiszabott büntetésre összekalapozott, majd a párt vezetõinek állítása szerint kampányra fordított százmillió forintos adománynak nincs nyoma a Sneider Tamás elnök által aláírt kampánybeszámolóban.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére