Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: aquarius

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevû Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgezõ anyagokat a szemétbe keverve.

Franciaországban sem köthet ki a Soros-hajó

A francia pénzügyminiszter közlése szerint Franciaország nem engedi kikötni Marseille-ben az Aquarius elnevezésû "civil" mentõhajót, így a fedélzetén lévõ migránsok nem tudnak partra szállni Európában - írja az MTI.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevû civil mentõhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlõ NGO-k.

Nyugat-európai országok tárt karokkal várják az illegális bevándorlókat az Aquariusról

Franciaország, Németország, Spanyolország, Portugália és Luxemburg befogadja az Aquarius mentõhajó fedélzetén tartózkodó 141 migránst, amelynek következtében Málta is úgy döntött kedden, hogy a hajó kiköthet partjainál.

Az olaszok még mindig nem engedik kikötni az Aquariust, ezért Macron sivalkodásba kezdett

A francia hatóságok hétfõn Olaszországot bírálták, mert ismét nem engedték kikötni az Aquarius mentõhajót, amely arra vár, hogy partra tehesse a múlt héten a tengerbõl kimentett 141 embert.

Ismét belekezdett a migránstaxizásba az Aquarius

Június óta nem nagyon lehetett hallani az Aquarius felõl, de két sorosista szervezet, az Orvosok Határok Nélkül és az SOS Mediterranée újabb migránsokat kezdett szállítani a hajóval Európa felé a hétvége folyamán.

Újabb migránsokat szállító hajó futott be Barcelonába

Mindössze napokkal azután, hogy a spanyol kormányfõ Soros Györggyel tárgyalt, már be is futott a következõ migránsokat szállító hajó Barcelona kikötõjébe.

Franciaország 132 migránst fogad be az Auqarius és a Lifeline mentõhajókról

Franciaország 132 embernek adja meg a menekültstátuszt az Aquarius és a Lifeline mentõhajók utasai közül - jelentette be kedden Pascal Brice, a francia menekült- és hontalanügyi hivatal (OFPRA) vezetõje.

Az Aquarius hajó Spanyolországban "megmentett" bevándorlói máris elkezdtek illegálisan továbbállni

Maguk az ügyben érintett illegális migránsok bizonyították be, hogy Olaszország nagyon is jó döntést hozott, amikor nem engedte kikötni Itáliában a Soros-hálózatba tartozó francia migránssegítõ szervezet Aquarius nevû hajóját. A spanyol baloldal által "megmentett" bevándorlók ugyanis azonnal elkezdtek eltünedezni.

Spanyol kollégistákat túrtak ki helyükrõl az Aquarius migránsai miatt

Nagylelkû és humanitárius gesztust akart tenni Madrid azzal, hogy úgy döntött, befogadja az Aquarius fedélzetén ragadt migránsokat. A gond csak az, hogy ezzel saját õshonos állampolgárait hozta kényelmetlen helyzetbe: azt mondták a spanyol tanulóknak, hogy 24 órájuk van kiköltözni kollégiumukból.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére