Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: anthony blinken

Az amerikai külügyminiszterrel egyeztetett Szijjártó Péter

Antony Blinken amerikai külügyminiszterrel egyeztetett telefonon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön.

Az Egyesült Államok megnöveli jelenlétét Ukrajnában

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Lloyd Austin védelmi miniszter kijevi látogatása során katonai segélyt is megígért az országnak.

Washington továbbra is támogatni fogja Ukrajnát

A több mint egy hónapja Oroszország által kezdett háborúban Washington humanitárius, biztonsági és gazdasági értelemben továbbra is támogatni fogja Ukrajnát – jelezte Antony Blinken amerikai külügyminiszter szombaton, miután Varsóban az ukrán védelmi és külügyi tárca vezetőivel találkozott.

Lavrov megkérte Blinkent, hogy ne terjessze az „orosz agresszióról” szóló spekulációkat

Arra hívta fel Szergej Lavrov orosz külügyminiszter amerikai hivatali partnerét, Antony Blinkent hogy ne hangoztassa folyton az Ukrajna elleni állítólagos orosz agresszióról szóló spekulációkat, hanem kényszerítse Kijevet a rendezésről szóló minszki megállapodások maradéktalan végrehajtására – közölte kedden az orosz diplomáciai tárca.

Már a CNN szerint is Biden a felelős az afganisztáni káoszért

Már a CNN szerint is Biden a felelős az afganisztáni káoszért

Nem várt helyről kezdték támadni Joe Biden demokrata elnököt a Vietnámból való kivonulás utánihoz hasonló politikai zűrzavar miatt.

Felvonták a nemzeti lobogót, figyelmeztették Blinkent a tálibokról, ilyen volt augusztus 20. 2006-ban

Felvonták a nemzeti lobogót, figyelmeztették Blinkent a tálibokról, ilyen volt augusztus 20. 2006-ban

Díszőrség mellett vonták fel a nemzeti lobogót, többen már júliusban kongatták a vészharangot a tálibok miatt, visszaemlékezés a 2006-os tűzijáték katasztrófájára.

Az USA támogatja, hogy a Biztonsági Tanács tárgyalja az izraeli–palesztin ügyet

Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere csütörtökön közölte: Washington támogatja, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa a jövő hét elején összeüljön megvitatni az izraeli–palesztin konfliktust.

Soros Blinkennel ráteheti a kezét az amerikai diplomáciára – Cseh Katka örömére

Soros Blinkennel ráteheti a kezét az amerikai diplomáciára – Cseh Katka örömére

A momentumos európai parlamenti képviselő meg sem próbálja letagadni, hogy Antony Blinken erőteljesen kötődik Soros Györgyhöz. De miért is tenné? Hiszen hálózat nem létezik, az pedig csak a véletlen műve, hogy Joe Biden hatalomátvételi csapata tele van Gyuri bácsi embereivel.

Vissza az oldal tetejére