Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: anarchisták

Életveszélyes szavak

Életveszélyes szavak

Hogy miért hajtogatom ennyire, hogy támadás? Mert május másodika óta egy sajátos közmegegyezés szerint tilos ezt mondani.

Üdv a baloldal legmélyebb bugyrából, Exarheiából!

Egyre több helyen üti fel a fejét a reakciós baloldal. Mao Ce-tung, Che Guevara, Fidel Castro mentegetése már nem elég a marxisták, a trockisták és az Antifa-szimpatizánsok számára. Mostanra odáig jutottunk, hogy a szélsõbaloldal a "szent cél" érdekében legitimálja az erõszakot. Amerikában, Európában és idehaza is. Képriport a marxisták, az anarchisták és az Antifa poklából, az athéni Exarheiából.

Sargentini az erõszakos tüntetõket támogatja, akik amúgy a francia himnuszt próbálták énekelni

Anarchista liberálisok és jobbikos huligánok támadtak a rendõrökre, kukákat borogattak, gyújtogattak és közben a rászoruló gyerekeknek szánt ajándékokat fosztogatták. Az internacionalizmus jegyében a tüntetõk a Marseillaise-t énekelték, miközben támogató üzeneteket kaptak Sargentini asszonytól.

A görög kommunisták megint randalíroztak

A csõdközelben lévõ állam szigorítani akart, amire anarchista fiatalok berontottak a pénzügyminisztérium épületébe.

Az FBI is figyelmeztetett a fokozódó szélsõbaloldali veszélyre

A belbiztonsági minisztérium és az FBI 2016 óta folyamatosan figyelmeztette a Fehér Házat a szaporodó anarchista és az "antifa" tüntetések veszélyeire.

Szélsõbalos anarchisták erõszakoskodtak Párizsban

Összecsaptak a rendõrökkel csütörtökön a francia elnökjelöltek ellen tüntetõ gimnazisták közé keveredõ rendbontók és anarchisták Párizsban és Rennes-ben.

Erõszakba, gyújtogatásba fulladt a liberálisok tüntetése Kölnben

Baloldali tüntetõk összecsaptak a rendõrséggel szombaton Kölnben az Alternatíva Németországnak (AfD) jobboldali párt kongresszusának helyszíne körül, két rendõrt megsebesítettek, és felgyújtottak egy rendõrautót.

Négyezer rendõr fog biztosítani Kölnben a szélsõbalos anarchisták miatt

Rendkívüli biztonsági intézkedésekkel készülnek Kölnben a legnagyobb német parlamenten (Bundestag-) kívüli párt, a jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) hétvégi kongresszusára.

Sorosék bevetették az anarchistákat

Ez már a legalja: egy provokátor szabadon bocsátásáért tüntetnek az ügyészség elõtt.

Vissza az oldal tetejére