Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: amerikai nagykövet

Lemondott David B. Cornstein amerikai nagykövet

November elsejétől távozik a nagykövet.

Hazánkat méltatta az amerikai nagykövet

Magyarország Közép-Európa részeként jelentős orosz, kínai és amerikai érdeklődésre tart számot – mutatott rá David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy amerikai rádiós beszélgetős műsorban helyi idő szerint vasárnap.

A Pesti úton még mindig nem járt Karácsony, de a kormányt ráér bemószerolni

A Pesti úton még mindig nem járt Karácsony, de a kormányt ráér bemószerolni

Az amerikai nagykövetnek panaszkodott ma reggel Karácsony Gergely főpolgármester az önkormányzati források 3 százalékának megvonása miatt, de a Pesti úti idősotthonban még mindig nem járt. Minek is menne oda, még csak 40-en haltak meg és 296-an fertőződtek meg a lakók közül...

Helyretette az amerikai nagykövet a Soros-egyetem rektorát

Helyretette az amerikai nagykövet a Soros-egyetem rektorát

David Cornstein, Amerika budapesti nagykövete egy, a HVG-nek adott interjújában élesen bírálta Soros György egyetemének rektorát, amiért az sohasem törekedett a kompromisszumra.

Este 7:59

Ez történt ma!

Orbán Viktor az otthonában fogadta az amerikai nagykövetet

A diplomáciában rendkívülinek mondható helyen és körülmények között találkozott a miniszterelnök és az USA budapesti nagykövete.

Nagyon erõlködött a zsidó folyóirat, de az amerikai nagykövet szerint akkor sincs diktatúra

A Szombat címû zsidó közéleti és kulturális folyóirat két munkatársa, Szántó T. Gábor és Gadó János diktatúrázó és a sajtószabadságot sirató interjút szeretett volna készíteni az újonnan kinevezett amerikai nagykövettel. Nem sikerült nekik, de az erõlködés klaviatúráért és Fõállású Rettegõ díjért kiált!

"Megváltozott az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország kapcsolata"

Az Amerikai Egyesült Államok új budapesti nagykövete szerint az amerikai-magyar kapcsolatok az elmúlt idõkben "nem olyanok voltak, mint amilyennek lenniük kellett volna".

Beköszönt az új amerikai nagykövet

A múlt héten adta át a köztársasági elnöknek a megbízólevelét az új amerikai nagykövet.

Liberális kettõs mérce: ha az amerikai nagykövet a libsik ellen szólal fel, kitör a nemzetközi sivalkodás

Alig egy hónapja nevezték ki az USA németországi nagykövetét, Richard Grenellt, aki a hétvégén interjút adott a Breitbartnak. Grenell szavai nem arattak osztatlan sikert az európai liberálisok köreiben, mert azt mondta, hogy a következõ években támogatni fogja az elitellenes konzervatív, jobboldali politikai erõket Európában. A cél, hogy az emberek lázadjanak fel az elit ellen. A nyilatkozat kapcsán többen azzal vádolták a nagykövetet, hogy beleavatkozik a politikába, holott semlegesnek kellene maradnia. Érdekes, hogy annak idején Goodfriend és Magyarország kapcsán nem láttak napvilágot hasonló kritikák. Sõt, Soros tevékenysége kapcsán sem.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére