Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: altus

Hogyan vette védőszárnyai alá Gyurcsány Ferencet az Apró család?

Hogyan vette védőszárnyai alá Gyurcsány Ferencet az Apró család?

A Magyar Nemzet cikksorozatában bemutatja, hogy miként válhatott Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetőjévé egy történelmi bukást követően.

Gyurcsányék cége uniós forrást adott Czeglédy Csabának, az OLAF-hoz fordul Budai Gyula

Gyurcsányék cége uniós forrást adott Czeglédy Csabának, az OLAF-hoz fordul Budai Gyula

A héten feljelentést tett és az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul az uniós forrásokat Czeglédy Csabának kölcsönadó Altus Zrt. ügyében Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

Gyurcsányék bukták ezt a pert

A Fõvárosi Törvényszék elsõ fokon megállapította, hogy jogszerû volt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) tizenötmillió forintos bírsága, amit a Dobrev Klára vezette Altus Portfólióra szabott ki jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt.

Rövidesen nyomozás indulhat Gyurcsány cége ellen

Szeptember közepéig eldõl, hogy indul-e nyomozás a Gyurcsány Ferenc felesége által vezetett Altus Portfólió Kft. pénzkölcsönnyújtási gyakorlata miatt.

Megbüntették Gyurcsány cégét

Engedély nélküli pénzkölcsönnyújtási tevékenység miatt kell 15 millió forintnyi bírságot kell fizetnie az Altus Portfólió Kft.-nek. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a bírság kiosztása mellett feljelentést is tesz.

Péntekre idézte be a NAV Dobrev Klárát

A Magyar Idõk információi szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bûnügyi Igazgatósága jövõ péntekre idézte be Dobrev Klárát, aki az Altus Befektetési és Vagyonkezelõ Zrt. és az Altus Portfólió Kft. vezetõje.

Gyurcsány pénzét már a NAV is vizsgálja

Újabb, Gyurcsány Ferenc családi cégétõl származó majd százmilliós kölcsönre derült fény a Czeglédy-ügyben - írja a Magyar Idõk.

Budai: Dobrev Klára és társai büntetõeljárás elé néznek

A Kossuth Rádió 180 perc címû mûsorában Budai Gyula miniszteri biztos azt mondta: az Európai Bizottság jelentése konkrétan meghatározza azokat a szabályszegéseket, amelyek miatt Magyarországnak 18 milliárd forintot kell visszafizetnie az EMIR körüli visszaélések kapcsán.

Gyurcsányék megint keresztbe tettek Magyarországnak

Milliárdokba kerülhet Magyarországnak a Gyurcsány házaspár trükkje.

Jó évet zárt Gyurcsány: több mint egymilliárd osztalékot vett fel

Nincs oka panaszra Gyurcsány Ferencnek: 2016-ban több mint 1,1 milliárd forintnyi osztalékot vett ki a cégébõl. A Demokratikus Koalíció elnöke ezen felül havi 750 ezer forintot keres országgyûlési képviselõként.

Vissza az oldal tetejére